Nur1027 Merhaba kızlar sizlerde göbeğinizde çatlaklıklar oluştu mu ? Ben 35. Haftamdayım bugün gördüm göbeğimin altında çok küçük bir çizgi oluşmuş sizlerde nasıl durumlar 🌸
hhhh123 Nur1027 30+3 deyim gebe kalmadan 3 ay önce kist ameliyatı oldum 1 haftadır dikiş yerlerimde çatlaklar oluşmaya başladı gittikçe çoğalıyor yapacak bişiy yok sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙂
Simge22 Nur1027 daha 33 Haftaya kadar hicbirseyim yoktu 34. Haftaya girdim hafif bir çatlak oluştu yağları daha sık sürmeye başladım bio oil ve tatlı badem yağı kullanıyorum en azından biraz daha ilerlememesi için önlemeye çalışıyorum şuan 35+2 haftalığız bakalim
Nur1027 Kbr6134 Benim sadece göbeğimin aşağısında oluşmuş onuda dikkatli görememişim ne kadar krem sürmekte çatlaklıklar oluşuyor demek ki 🤦♀️😀
Kbr6134 Nur1027 ben hiç bişey kullanmadım.Annem 4 çocuk doğurmuş hiç çatlağı yok ona benzerim diye düşünmüştüm😐
Nur1027 DeryArenn bende hamileliğimin 2. Ayından itibaren kullandım ama yinede 35. Haftada gördüm çatlağı😔 illaki oluyormuş sağlık olsun bebeklerimiz için yapacak bir şey yok 🫠🌸