Elifsafa @"Tugba1tugba ne güzel aynı gün doğum yapacak anneler var 28 Ağustos günü akşamı bir postta buluşalım inşallah 🌸🐣 sizin gelişimizin nasıl birde
Tugba1tugba Elifsafa evet evet mutlaka haberleşelim inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşuruz bebişlerimize. Bugün kilosunu 2860 dedi boyu da uzun dedi ama söylemedi bende sormayı unuttum açıkçası. Siz multivitamin kullanmaya devam ediyor musunuz acaba
Elifsafa Barlas_mom sağlıkla en hayırlı zamanda inşallah 🌸 hergün daha çok heyecanlanıyor insan değil mi 👶
Barlas_mom Elifsafa Heyecanlanıyoruz ve merak ediyoruz bir oğlum var 29 aylık nasıl tepki verecek bekliyoruz. Sezeryan olacağım belki gün de verir
Tugba1tugba Burcu-95 38+4 38+5 gibi veriyolar genelde ikinci sezeryankarda günü sizede 28 29 diyebilir ozaman 😇
Elifsafa Tugba1tugba Eğer merak ediyorsan ultrason kağıdında ölçümleri varya oradaki fl yi 7 ile çarparsan boyunu öğrenmiş olursun ☺️ benim ferittin b 12 çok düşük çıkmıştı geçen ay damardan aldım hepsini bu ay yükselmiş çok şükür
Mercimekannesi45 Elifsafa tam kaç haftalık olmuş olucak sezeryan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizlerede
Elifsafa Mercimekannesi45 28 ağustosta tam 38+3 olmuş olacak canım amin Allah hepimizin kucağını sağlıklı sıhhatli doldursun inşallah 🌸