MNesemm Diyabetlianne vallahi bilmiyom ne olursa artık şaşırdım birde canım azonce kaset test yaptım çıkmadı atıyım da bakarmisin 5 dakika olduu
minnakpandam2025 Diyabetlianne aşkım yumurtlama gününü tam olarak emin bir şekilde değerlendirdiysen yarın kan verebilirsin. Evde test yapmak istiyorsan bi 4-5 gün daha beklemeni tavsiye ederim
Zehra1221 Yumurtlama takviminize göre mi tutuyor gebelik acaba yani tam olarak neye göre hesaplanıyor
minnakpandam2025 Diyabetlianne tamam o zaman bi 5 gün daha bekle öyle test yap evde inşallah hamilesindir 🙏
Diyabetlianne Bak canım bu şekilde. Ovulasyon testi kullan. 2 çizgi aynı renkte gözüktüğünde yumurtlama günün. Çizgi silikleştiğinde yumurta çatlamış demek oluyor. Bu zamanlar ilişki için önemli günler
ebru30 Diyabetlianne test siliklesince afedersiniz iliskiyi birakiyoruz degil mi ? bir gebenin günlügü sitesinde ebru hanım öyle diyor. cift cizgi görünce yumurtlama oluyor o gün ve sonrası 2-3 günü degerlendirin sonrasında siliklesince bırakmamız gerekirmis. Bugun ovülasyon testine basladım da kafam cok karısıyor
Diyabetlianne MNesemm attığın test negatif gözüküyor bi kan testi var dün çıktı demiştin kan testinde belli olur