Edali25 Kızlar kontrole gittim bugün karnımdab bakıldı herşey normal ama çatı muanesı rahim agzı acılmaya baslamıs dedı normalde 23agustos du şimdi 2gün sonra alıcak yani 37haftalık tan 3kilo 37hafta erken doğum mu oluyor çok korkuyorum nts de sancı çıktı
Nur0653 Edali25 bnde 37. Haftada zorunlu doğum yaptım erken değil aslında genelde bu haftada bebekler gelişimlerini tamamlar benim kizim 2.380gr doğdu
gktgmom Edali25 sancınız olduğu için mi alttan muayene ettiler bende haftaya kontrole gideceğim 37 haftalık olmuş oluyoruz kilosu kaç bebeğinizin erken değil diye biliyorum benim eltimde 37 haftalıkken doğurmuştu küveze girmedi
NM_mom 36+5te yani dün randevum vardı şikayetlerim olmasına rağmen alttan bakıp doğumu tetiklemek istemiyorum dedi, haftaya yapılacak. Suyun falan iyiyse, şikayetin yoksa neden alttan muayene yaptı? Bu arada 37. Hafta iyi, erken değil yani🧚🏻♀️
Edali25 NM_mom rahmimde baskı vardı canım bakdı doğumu etkilemez dedi alt muane açılma baslamıs mecbur almam gerek dedi
Teachermom20 Kiloyla alakalı bir durum yok bebekler genelde 37 haftalıkken gelişimini tamamlamış oluyorlar. 35 haftalık doğan bebek bile çoğu zaman küveze girmeyebiliyor tamamen ciğer gelişimi ile ilgili. Sağlıkla kavuşun ❤️ bende 37 hafta 4380 gr dünyaya getirmiştim oğlumu 4 yıl önce 🥰
Nur0653 Dmr4520 haftasına göre gelişim geriliği vardı sadece karın bolgesinde baş ve ayaklar uyumluydu haftasına göre 33 de gerilik var dendi 37 ye kadar kilo alması için yediklerime.dikkat ettim sorun olmadı kuveze de girmedik
Edali25 gktgmom aslında karnımdan bakıldıgında hiç bir problem yokdu ama rahmimde baskı var dediğimde bakdı açılma var dedi