Bebegim doğalı tam 2 gün oldu.Şuan yani başimda minik bedeniyle beşiginde uyuyor.Biraz annesini zorladı ama deger.Uzun lafın kısası 12.08 tarihinde sabah postta acmıştim karın altinda ses gelmesi diye.Bir cok kişide suyumun patladigini söyledi sancımın gelmesini bekledim.Makatıma önce 30 dakikada bir sancı girip cıkıyordu sonra 20 dkya düştü bu makat agrısı bir acile gittim yoldada sancilarim bir anda gecti tabi dedim gene doğuramıcam yalancı sancıydı diye üzülmeye başladım hastanede ilk nst de sancida cıkmayınca emin oldum.Taki alttan catıma bakılana kadar tam 5 cm acılmam varmış ve suyum sınırdaymış ama malesef tam patlamamış.Dogum odalarinda yer olmadigi icinde beni acil müşade odasında tuttular o sıra sancım yok yürüyordum hemşirenin biri neden yürüyorsun dogumhanede degilsin valla burda dogurursun ebede yok rezil oluruz git otur yat diyince oturamadigimi farkettim makattan sancının tekrardan şiddetli gelmeye başladı.Sonra tekrar Nst ye girince birden sancım 60-70 oldu 10 -20 den şaşirdim bu kadar hızlı beklemiyordum.Ardından dogumhaneye alındım sancımin daha sıklaştigini yürüyemez oldugumu farkettim ama hep dogum anına kadar yürüdüm.Suyumu tamamıyla patlatmak icin odamın en sonundaki odaya gittim suyumu patlattilar ve 6 cm olmuş acıkligim dedim tamam var ama sancım coktu odama gidene kadar cok yoruldum 30 sn yere 10 dakikalık mesafeymiş gibi yürüyemiyordum.En son odadan kendi odama gidene kadar tam 10 cm acıkligım olmuş.Odaya gelince yatamadıgimi kakamın geldigini ıkınmak istedigimi farkettim.Doktor sancın sıklaşsın diye suni sancıyı hazirliyordu o sıra beni yatirdilar yataga son Nst ye baglicak.O sıra bagirmaya başladim bir anda yatmak istemiyorum tuvalete gitmek istiyorum diye.Kaldırın beni istemiyorum yatmak diyince ebem hızlı bir şekilde suniyi bırakıp yanima geldi ama ben bacaklarimi acamıyorum ebem yalvar yakar actırdı.Ikın hadi güzelim bak ıkınasın varsa ıkın bir anda yatak catal masasına döndürüldü.O sıra bir sürü ebe odaya girip etrafimi cevirdiler.Ama ben sancıyı karnimda nede belimde degil makatimda hissettigim icin nefesimi kontrol edemiyordum ilk kızımın dogumunda böyle bişey olmamisti kızımın kafasınin cıkışinda makat agrisi hissetmiştim.Ama bu kızımda belden nede karından degil direk makattan olunca cok zorladi beni.Yatakta durmak istemiyordum popomu durmadan kardiriyordum sonunda ebemin sakinliligi ile sakinleştim ve sürece odaklandım ve elimden geldigi kadar ıkındım kafamı ön tarafa dogru kaldirdigimda bebegimin kafasininin ciktigini gördüm ve derin nefes aldim o kadar rahatladim ki o sırada bebegimi karnıma verdiler aglamaya başladim onu görünce böyle güzel bir duygu yok nasıl anlatacagımı bilmiyorum tarif edemiyorum cok güzeldi.Sonunda hadi bugün gelir aha bugün gelicek dedigim kızım tam 40 haftalık gününde geldi.
Biraz uzun oldu.Allah bütün dogumu yaklaşan annelere kolay hayirli dogumlar nasip etsin.
Allah bu duyguyu inşallah isteyen herkeze tattırır cünkü bu his hiç bir seyde yok 😁☺😃