Seteacher Merhaba. Umarım pozitif bir doğum olmuştur. Erken gireceğinizi söylemişsiniz. Bebiş de sağlıklıdır inşallah. Allah hepimize nasip etsin, benim de az kaldı 💜☺️😍🥹
Hulo2105 senaall Hulya-123 Rabiul Merve32- Aslikk Tutaste_ Seteacher Tugcev Minikprensesim_ Baby___00 Altunkaya_44 ilkgozagrim__ Sibel3434 Minalina Kirmizibalikgolde alinsmom_ Barlasegemom Merve_31 18BSr tugcesakzci Zeynepci012 Herkese teşekkür ederim merak edip sormuşsunuz 🥹🥹 Doğum çok güzel geçti şükür 2 gece hastanede kaldım bu sabah evimize geldik. Doğum yapmayanlar için telefonu elinize almayı bırak nerede olduğunu bile unutacaksınız o yüzden daha şimdi elime aldım. O halde akla telefona bakmak gelmiyor 😂 Biz çok iyiyiz şükür doğum hikayemi en kısa zamanda yazacağım şimdi evimize alışma sürecindeyiz hepinizi öpüyorummm❤️🥹
Minikprensesim_ @Hulo2105 rabbim sana bağışlasın inşallah iyisinizdir ☺️ bu duyguyu bize de nasip etsin Allah’ım 🙏
Baby___00 Hulo2105 seninle aynıydık ben hâla beklemedeyim inşallah sağlıcakla kavuş bebişine hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin rabbim 🤲♥️♥️
Altunkaya_44 Hulo2105 Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin kendim doğurmuş gibi sevindim valla aramızda 1 gün vardı benimde pazartesi saat 9 da sezeryanim bı sorun olmasa inşallah zaman su gibi geçti gerçektende Rabbim tüm beklemekte olanlara bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah ❤️
Minalina Eve geçince yazarım demişti . İnşallah kendi de bebeği de çok iyidir hemen toparlanıp. Bize yazar ☺️🌸
Minikprensesim_ Hulo2105 Çok çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanıza 😊 . Heyecanla doğum hikayeni bekliyorum 🥰