fpkprensesim Fatmanur12345 benim kızımda hep uzundu buradaki herkes erkek dedi kız oldu şimdi de yuvarlak kesem kız dediler ama bilmiyorum bakalım ne olacak 😂
Cihangir09 Fatmanur12345 2 oğlum oldu bir kızım olacak üçünün de kesesi fasulye şeklindeydi inanmayın bence ☺️
Annelikmghb Fatmanur12345 burda kac defa yorum yapıldı cogu erkek dedi ama kızım yaniltti hic alakasi yok o zaman bu isin uzmani doktorlar hemen söylerdi meraktan çatlıyordum 17 haftada öğrendim
Tugceaker Fatmanur12345 evet doğru tahmin yapan arkadaşlarımız var Allah razı olsun anlıyolar bakıyolar
lilyum_ Fatmanur12345 ayy daha cok minikmiş biraz daha büyüsün bebegi de görelim o zaman bi daha bakalım. Ama anneannem der ki kız bebek geç canlanır der. Sen de bebegi daha görmemişsin kese de yuvarlak belki kız olabilir
Fatmanur12345 Barbie77 fpkprensesim Yaaa insallah benimde oğlum olur ama kızım olursa da çok çok mutlu olurum sağlıkla gelsin bebeğim ❤️🌹🌹
fpkprensesim Fatmanur12345 hayırlısı inşallah gönlünüzden geçen olur 😇 en doğru ve mantıklısı cinsiyeti haftasına göre doktora bırakmak 😊