Alyynntkn Kızlar merhaba ilk gebeliğimde 39 ile hamile kalmıştım 60 ile doğuma girmiştim bu ikinci gebeliğim 45 ike gebe kaldım hala aynıyım 18 haftalığız bu durum normal mi acaba garip geliyor bana ilkte çok kilo alıp ikincide alamamak kilo alabilmek için tavsiyeniz var mıdır ?
Ayse0575 Alyynntkn benim annem doğumlarını hep kilo vererek yapmış. Bizler gayet sağlıklıyız 😊 doktorun riskli bir şey söylemiyorsa çokta takılma kiloya bebeğin gelişimi önemli
Rabiamina Alyynntkn 18 haftadayim daha yeni bu hafta 1 kilo aldım. Hala hiç kilo almayan insanlar var. Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Önemli olan sizin kilo almanız değil bebeğin kilo alması 😊
Kara22 Alyynntkn normal tabiki herkes kilo almaz bende öyleyim gebelik sonuna kadar en fazla 5 6 kilo alıyorum
Alyynntkn Ayse0575 evet bi kaç yerde de gördüm 1 kilo ile doğuma giren bile varmış bebişler sağlıklı olsunlar da ama insan da alamayınca takıyor işte
Alyynntkn Rabiamina ilkinde çok alınca bunda alamayınca insan düşünmüyor değil sıkıntı mı var acaba diye
Alyynntkn Ayse0575 ayn öyle ilk gebeliğimde mide bulantısı 2 ay yaşamıştım bunda hala var gerçekten çok farklı
Alyynntkn sltn2686 ben normalde de zayıfım ilk gebeliğim de çok alınca bunda niye böyle oldu dedim birden
Alyynntkn sltn2686 doktorum da fazla almamı önerdi bir ay sonra tekrar gideceğim bakalım kilo ne olacak