elifmerale Bugün transferimi oldum 5AA kalitede bir adet embriyom benimle inşallah🥲 zaman sanki geçmiyor birlikte bekleyelim benim gibi olanlar var mı
feridelevent_08 elifmerale inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻❤️ benimde eylülde transferim var zaman geçmek bilmiyor çok sabırsızım 🥹
feridelevent_08 elifmerale donmuş temmuzun ilk haftası yumurta toplandı son haftasına histereskopi oldum şimdi adet olmayı bekliyorum zaman geçmiyor 🥺❤️
elifmerale feridelevent_08 banada normalde donmuş yapılacaktı ama doktorum son anda taze yapalım dedi benimde transferimin 2.günü inanın zaman geçmiyor inşallah tutunmuştur bana🥲
feridelevent_08 elifmerale inşallah 🤲🏻🤲🏻 İçinizi ferah tutun stres yapmayın ani hareketler yapmayın bol bol dinlenin arada yavaş yavaş hareket edin ani şekilde eğilmeyin çok dikkat edin kendinize Allahın izniyle her şey güzel olacak 🤲🏻❤️ SADECE GÜZEL DÜŞÜNÜN 🌹
elifmerale feridelevent_08 Aminnn çok teşekkür ederim inşallah sizin içinde 🙏🏻 kendimi yormadım hiç ama yatağa da bağlamadım kalkıyorum kahvaltımı hazırlıyorum bugün markete gittim evin içinde yürüyorum hareket ediyorum aktif olarak
Zhdnl pikacuu_ tebrik ederim canım hayırlı olsun çift transfer isteğe bağlı mı oluyor ikisinde tutarsa ikiz olacak yani değil mi bizimde son çare tüp bebek eşimin sperm sayısı çok düşük tercihe bağlıysa ikiz olsun isterim
pikacuu_ elifmerale yok canım henüz vermedim kan pazartesi vercem yarın evde test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum 🙈
Kubraylvc pikacuu_ 5.gün embriyosu aslında testte cıkardııııı ayy ben heyecanlandım hadi haber verin güzel haberler 🫣
elifmerale pikacuu_ ayyyyy çok sevindim canımmm❤️ inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım