Kızlar 9.08.23 tarihinde sezaryen oldum. Kontrollerimi hiç aksatmadım öyle çok ağır taşımadım dikkat etmeme rağmen 5 ay önce sezaryen yerimin sol tarafında sertlik fark ettim. Yatınca kayboluyor ayakta tekrar elime geliyordu. Öksürünce gülünce karnımda bebek tekmeliyor gibi elime sertlik geliyordu. Doktoruma gittim kilolu olduğum için yağdır ödemdir diyip geçiştirdi. Geçen ay devlet hastanesine gittim iki hafta randevu sırası, iki hafta ultrason sırası bekledim. Doktora tam sonucumu göstereceğim derken senelik izne çıktığını öğrendim. Bugün özel bir klinikte ultrason çektirdim ve radyoloji doktoru iç dikişlerimin açıldığını elime gelen sertlik bağırsaklarım olduğunu söyledi. Ameliyat olmam lazımmış. Bebeğim daha 1 yaşında ve emiyor ayrıca kiloluyum ne yapacağımı şaşırdım. İnternetten baktığım da kesi yeri fıtığı yaşayan çok az insan var tecrübe edenlerin bilgilerine ihtiyacım var. Başına böyle bir durum gelen yada çevresinde olan ameliyat olan kimse var mı acaba? Süreç nasıl ilerliyor, zor bir ameliyat mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻