Yeniyeniden bence gerçekten ınsanları kınamak yerine ve cocugunuz doğunca ona egıtım vermek yerıne önce egıtımı kendınız alın, paranız var dıye kımseyı onlar gıbı oturup çocuk doğurmuyorum demeye hakkınız yok, yada çalışıyorsunuz dıye çalışmayanları kucumsemeyın. Bır kadın parası olmasada anne olmaya hak kazanıyor sadece senin gibi çalışanlar için degıl. Yada çalıp rısklı gebelık geçiren ısınden ayrılmak zorunda kalan para sıkıntısı yaşayan anneler de var evınden çıkıp maddi durumu düşüp yüksek kıraya oturan ve özele para harcayamayan anneler de var. Bazı kadınlar mecburıyetten evde oturuyor ve suan o kadar büyük konusuyorsunuz kı çocuğunuz doğunca o kınadığınız kadınlar gibi evde oturacaksınız. Belkı 1-2 ay sonra erken doğum rıskınız cıkacak yıne evde oturacaksınız neydım deme ne olucam de sonuçta dünya halındeyız. ayrıca maddı durumu olmayan her kadın anne olmayı hak edıyor anne olmayı hak etmeyenler sızın gibi hemcınslerını asagılayan sırf çalışmıyor diye küçümseyenler. Sizinle dıalog halıne daha fazla gırmek istemiyorum allah vıcdan versın umarım bebeğinız çok saglıklı bı bebiş olur sağlıkla doğurun kucağınıza alın hayırlı aksamlar