sevvalak Merhaba bu 2 hafta içinde tarama testi yaptırmam lazım bu sıralar karataş hastanesinde ikili tarama testi yaptıranlar ücreti neydi acaba ?
Nur9135 sevvalak bence o kadar yüksek meblağı bebeğin için kullan devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor.2 li tarama testi kan tahlili ve ultrasonda ense kalınlığına bakılıyor. Ben Yeşilyurt devlet hastanesinde yaptırdım. Siz bilirsiniz tabi fikir olması için dedim🙏🏻🌸
sevvalak Nur9135 Ben aynı zamanda dokuz eylülede gidiyorum orada ki doktor 3 eylüle gün verdi aslında ama o zaman 14 haftaya girmiş oluyoruz kendi doktorum haftadı geç olur dedi diye karataşıda düşündüm 🌸
Gizem1992 Nur9135 hangi doktora gttiniz Yeşilyurtta. Bn Dilek uysal varmş ona aldım randevu 2 li test için
Nur9135 sevvalak anladım her doktorun görüşü farklı olabiliyor 16-18 haftalığı uygun görüyor devlet hastanelerindekiler.☺️
Nur9135 Gizem1992 ben aykut özcan a gidiyordum ama doktoru sadece isim olarak biliyorum. Hemen hemen her gittiğimde farklı bi asistan bakıyordu. 9 oda var hepsinde hep asistan oluyor bazen doktorlar kendileri geliyor ama bana hiç denk gelmedi. Gizem1992
Nur9135 sevvalak ben 8 haftalıktan itibaren gittiğim için haftama göre randevu verdi öncesinde. Ama siz haftanın içindeyken giderseniz hemen yaparlar mı bilmiyorum yanlış bi bilgi vermiyim.Önce kan veriliyor kan sonucu çıktığı gün ultrasonda ense kalınlığına bakılıyor. Belki yaparlar.
sevvalak Seliiiiiiiiin Tamamdır teşekkürler 🌸 Bana fiyatı çok uygun geldi egepol için o yüzden bu kadar detaylı sordum kusura bakmayın 🫠
Seliiiiiiiiin sevvalak ben en başından beri egepole gidiyorum izmir içinde en iyiler içinde zaten egepol, öyle duyuyoruz yani. Nasipse inşallah doğumu da orda yapacağım