TugbaB oznuryalcn canim nasil yapiliyo ac mi tok mu oluyosun bir de sekeri sen mi aliyorsun anlatabilir misin 🙏
Sarekuru TugbaB ben bugun yaptirdim ac karnina gidiyorsunn ac karnina bi kan aliniyor icecegi icip 1 saat sonra tekrar aliyorlar icecegi ben aldimm
oznuryalcn TugbaB Canim sabah ac karna gidiyosun gitmeden eczaneden sekerli suyunu aliyosun ilk gittiginde hemen ac karna kan aliyolar sonra iciyosun 1 saat sonra tekrar kan aliyolar bu kadar 😊
Handankync Ben bugün oldum 25.haftam once bi icecek veriyolar asitli cilekli sekerli bişeydi bana verdikleri onu içiyosun 1 saat sonra kan alıyolar senden bide idrar o kadar bi sorun çıkarsa doktor arayıp haber verceğini söyledi
Handankync TugbaB canım aç gel demedi bana doktor zaten sabah kahvaltı yapmıştım öğlen 2 deydi randevum pek emin değilim açıkçası sadece o bi saatte bişey yemiyosun icmiyosunda ben almadim ordan verdiler
Duygu22 Handankync bende tok karina gitim canim olurda seker cikarsa ac karina tekrar yaptiriyo emin olmak icin
Handankync Duygu22 öyle mi bilmiyodum ben hiç aç karnına olduğunu zaten tok sayılmazdim ama bişey yemeden gitmek gerekiyor demek ki