Sinerjik şimdi söyleyeceklerimle seni kirmak incitmek istemem sadece bazen net olmak insanı kendine getiriyor o yüzden beni bir kardeşin, dostun olarak anlamanı isterim. Yaklaşık 8 aydır deli gibi anne olmayı isteyen ama sen gibi olumlu sonuç alamamis birisi olarak yazıyorum bunları. Başkalarının hamile kalması gebelik hanerleri seni bu kadar incitiyorsa kiriyorsa kalbini bir sorgula derim. Çünkü ben bu siteye çoğu zaman birileri acaba çift çizgi paylaşmış mıdır nasıl sevinmistir şahit olmak okumak ve onunla birlikte sevinmek için girerim.. çevremde kimden hamilelik haberi aldiysam sürekli durumunu sorarım bildigim faydalı bilgileri paylaşırım onu annelik icin heyecanlandiririm sevincini paylaşırım yani. Ben çok iyiyim sen kötüsün anlamında asla demiyorum bunları. Sadece olaya yanlış pencereden baktığını ve böylelikle kendini daha çok yıprattiğını göstermek istiyorum. İmrenmek, özenmek hepimizde olur ve bu duygular insanı üzen duygular değildir. O yüzden bize taktir edilmiş o hayırlı zamanı sükunetle beklemek ve dünyaya bir can daha gelmesi noktasında bizim müdahalemizin aslında yok denecek kadar az olduğunu, herseyin Rabbin iznine bağlı olduğunu sık sık kendimize tekrar etmek gerek.
Tekrar söylemek isterim her ay büyük bir umutla bunu bekleyen, bebek kıyafetlerine dopdolu gözlerle bakan, surekli evde bebek sesi hayal eden, aynada acaba hamilelik yakisacak mı diye habire kendine bakan, heyecanla ve umutla bekleyen birisi olarak yazıyorum bunları. Ne kadar istediğini belki en az sen kadar anlıyorum. Ama bu kadar yıpratmak ağlamak hem bedenini hem de annelik yolculuğunu sadece negatif yönde etkileyecektir.
Umarım hiç beklemediğin kadar kısa bir zamanda Rabbim seni bu haberle mutlu eder 🤍