“Sağlıklı bir çiftte, zamanlanmış yani yumurtalama günü hesaplanarak ilişkiye girilmiş olması durumunda bile bir ayda gebe kalıp, sağlıklı bir bebek doğurabilme ihtimali ortalama % 15 dir.” Aslında burada yazdığı gibi gebe kalma ihtimali düşük bir ihtimal. Siz ben istemeden oldu diyenlere de çok aldırmayın. Kaç yaşındasınız ki 5 ay gibi kısa bir sürede gebe kalmamaya bu kadar taktınız. Ablaniz gibi olacaksınız diye bir şey yok. Benim kuzenim bir sene denedi olmadı tam tedaviye başlayacakken gebe kaldı. Bir yılın altına tedavi bile başlatmıyor doktorlar. Sakin olun. Ayrıca isteyip hamile kalamamak kadar istemeden hamile kalmak da kötü özenilecek bir şey değil. Bana da doktor hormonların düşük bir kaç seneye doğurganlığın iyice düşecek bebek düşün artık dedi istemiyorum dedim sonra eşim istiyor diye dedim zaten hemen olmaz herhalde normal kadınlar bile hemen hamile kalamıyor korunmadık hemen hamile kaldım. Belki nasip olacağı vardı belki de benim kafam çok rahattı olursa olur olmazsa ne yapalım kafasında biriydim çünkü o yüzden oldu. Kafayı takıp hemen hamile kalmalıyım doktor hormonların kötü dedi kesin kısır olurum diye kendimi hırpalasam ne değişecekti ki? Belli yaşınız genç belli bir sorununuz da yok keyfinize bakın ya nasip kısmet önce bı bir seneniz dolsun bu kadar karamsar olacak bir şey yok ki?