ZO_Zeynep9098 Merhaba arkadaşlar yarın hastane randevum var şeker yüklemesi için aç mı gitmeliyim ve nasıl sizce yaptırılmali mi
myavocado ZO_Zeynep9098 tabi aç olacaksınız. Benim sabah 9 da idi, önceki akşam 9-10′dan sonra bir şey yememem, sabah suyu da bir iki yudum kadar içmem söylenmişti, yani bardak bardak su içmeyi de yasaklamışlardı.
97-Mucize ZO_Zeynep9098 benim ilk gebeliğim öyle zararlı diye paylaşılan videoları görüp etkilendim açıkçası kafam karıştı. Şu an gebeliğim de daha hafif şeyler üzerine ilerliyor asla tatlı birşey yiyemiyorum biraz tatlı birşey yiyim hemen elim ayağım bi garip hissediyorum yer altımdan kayıyor sanki. O da saf glikoz içirecekler kötü olurum diye korkuyorum.
Fatma3334 Aç gitmeniz lazım suda içmemeniz lazım bem geçen ay yaptırdım sabahtan gidin 2 sate ancak hastaneden çıkarsınz
Rabiamina 97-Mucize ben de tatlı yiyince kötü oluyorum. Hemen su içmek istiyorum önceden de böyleydi. Nasıl yaptıracağım ben de bilmiyorum. Allah kolaylık versin size de.
ZO_Zeynep9098 97-Mucize bende çok kokuryorım bende biraz yemeği abartitim yada açikiyim elim ayağım titriyor
Aysegebes Aç ve susuz gitmeniz lazım. Ben 10 gün önce yaptırdım ama çok kötü oldum bayılcaktım hastanede be bir hafta bulantım geçmedi sonrasında.. Allah yardımcın olsun
97-Mucize ZO_Zeynep9098 aynı benim de öyle sürekli acıkıyorum yemekten bir saat sonra kötü oluyorum başım dönüyor bayılacak gibi his geliyor başlarda anlamıyordum yatınca geçer sanıyordum daha kötü oluyordum meğerse acıkıyormuşum bişeyler yiyince düzeliyor.
ZO_Zeynep9098 97-Mucize tansiyonum düşüyor saniyordım kan değerlerim düşükmüş sizinde mi aynı dırum var kan degerleninde
RiRi22 Ben 26. Haftadaym şeker yüklemesi istemedim. Ailelerimizde şeker hastası da yok zaten. Açlık tokluk baktırdım normal çıktı Şeker yüklemesi yaptırmayıp pişman olan var mı acaba
97-Mucize ZO_Zeynep9098 kan verdim ama sonucu 1 ay sonra geldiğinde gösterirsin dedi doktor haftaya gideceğim