arsveuras 12+6 haftlığım bu güne kadar yemedim hiç . Bi kere yesem pizzanın içinde sucuk sorun olur mu sizce
Meltemm21 arsveuras doktor bana hiçbir yiyecek için yasak koymadı ama ben normalde de çok sevmediğim için yemiyorum bilindik bir dana sucuk alırsanız iyice pişirince bir sorun olmaz diye düşünüyorum
yokusbebek arsveuras Toksoplazma riskinden dolayidir muhtemelen. İyice pisirilince Toksoplazma için sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama işlenmiş et olduğu için de zararli. Ben pizza yerken vejetaryan olanı tercih ediyorum.
Merve-metin arsveuras çiğ yemediğiniz sürece sorun olmaz pişirip yiyebilirsiniz yada pizza çektiyse içinde yiyebilirsiniz önemli olan çiğ et ve et ürünleri tüketmemeniz
arsveuras Meltemm21 dominostan pizza alayım dedim ama emin değilim iyi pişer mi diye . Ya da sucukları temizleyip yerim napim. Sucuk salam sosis hepsini yeme dedi
alynahncr arsveuras bende yemiyordum geçen gün pizza çekti canım fazla pişsin diye söyledim gayet pişmiş getirdiler bir sıkıntı olmaz bence ama Domino’s tan yedim
arsveuras yokusbebek aynen toxoplazmaya göre sanırım . Hiçbir şeye bağışıklığım yokmuş . Yani kendi dediklerine göre. Kedi köpek ellemek yasak dışarda salata yemem yasak . Ete dokunmam yasak . 🚫 😂
Busra_28 Benim doktorum da sucuk salam sosis yeme dedi ama ben bikaç kez canım çekti tadımlık yedim sizde tadımlık yiyin bence
mercanssssss arsveuras arsveuras bana doktorum güzelce kızartıp yiyebilirsin dedi canım bende 13+5 deyim canım çekerse öyle ye dedi
Alpmom__ arsveuras sabah kahvaltıda yedim . Ama incecik doğradım yaprak gibi hatta pişirirken de kurutmuşum birazcık pişsin diye . İyi pişmiş olsun
SmyEsciv arsveuras ben pişirip yemiştim. Gebelikte herşeyi yedim açıkcası doktorum yasaklamamıştı size yasakladıysa bilemem