ikincibaharrr melike81_ teşekkür ederim hayırlı oldu ama biraz korkuyorum normal doğum yaptım hamilelik sürecinde yaşadıklarım vs şimdi aynı şeyleri yaşayacak olmak ürkütücü ama tabiki Allah’ım nasip etti mutluyum💖💖
melike81_ ikincibaharrr herşey gelir geçer canım benımde 4 aylık bebeğim var ikinciye hafızamınsildirmem lazım galiba cok mızmız kızlar hep böyle galiba :))
ikincibaharrr melike81_ bende öyle diyordum planlı bir hamilelik değil şuan sürpriz oldu ama üzülmedim bir şekilde üstesinden geleceğim sadece korkuyorum
Minikprensinannesiiiii ikincibaharrr 1 aydan 3 Yaşına girecek oğlum var 22 haftalık yine erkek bebişim olacak bol ağrılı bulantılı çok şükür bulan tım azaldı ama ağrım çok oluyor
ikincibaharrr Minikprensinannesiiiii ay geçmiş olsun o bulantılar insanı mahvediyor ya inşallah tez zamanda tamamen geçer ağrınız da diner💝🙏💖❤️
ikincibaharrr Melodimm buranın havası ile orası bambaşka oraya alışmıştım bir tuhaf olmadım değil sjsjs
ikincibaharrr melike81_ ilk doğumum devlette ve normal doğum idi zorlandım yani devlet Hastanesi’nin şartları tek başıma odada çektiğim sancı vs saat başı her gelen doktorun ve öğrencilerin parmaklaması korkunçtu umarım bu gebeliğim öyle olmaz
Zeynep1601 ikincibaharrr 1 yaşına yeni girecek oğlum 4 aylık hamileyim daha dün bende 5 haftaydim 2. Hamilelik ışık hızında gidiyor ötekine koşmaktan 😀
ikincibaharrr Zeynep1601 ay valla peki istiyor muydunuz ya da benim gibi biraz sürpriz mi oldu sizde de korku var mı ve ilk doğumunuz normal mi yoksa sezaryen miydi devlette mi doğum yaptınız özelde mi soru yağmuruuuuuuu😵💫😵💫😵💫😵💫😂😂😂