Ydm88 Bayanlar iyi akşamlar bu aksam sol kalcama bacagıma bi ageı girdi resmen seksekliyorum sol bacagımın üzerine tam basamıyorum böle ageı ceken varmı aranızda
Gulsahb Ydm88 bende de vardı canım bir hafta falan ara ara şiddetli bir şekilde sürdü. Ama şu an geçti. Şimdi de dişlerim ağrıyor =( ara ara böyle ağrılar çekeceğiz galiba
Mel0s Ydm88 bndede var canm kalkarken oturuken hatta yuruken agrio sasiriom bnd nie oram agrio die bel kemiklerine yakin oldgunicinmis canm bende ayni yani
Mel0s Ydm88 bndede var canm kalkarken oturuken hatta yuruken agrio sasiriom bnd nie oram agrio die bel kemiklerine yakin oldgunicinmis canm bende ayni yani
BusraOzhan Ydm88 Hamileliğimin başından beri en muzdarip olduğum konu .. Magnorm suda eritilen magnezyum kullanıyorum günde iki kere 22. haftamdayım yeni yeni azalmaya başlıyor artık. Doktorunuza danışın sizde kullanın bence..
kubraaipekk Bendede var maalesef gece yataktan lavaboya gitmek için kalktıgımda seksekliyorum resmen bundan 1 ay önce diş etlerimde şişme oldu doktora gitmiştim diş doktoru hemilelikte hormonal değişikliklerden dolayı olur böyle seyler demişti kalça şikayetide gördügüm kadarıyla hamilelikte belirgin olan bişey
Ydm88 Demekki cekicez böyle onlar iyi olsunlarda bi hareket te yapmadan hemde basamıyorum resmen sol ayagımın üzerine herhangi gecirici bir hareketi varmı acaba🤔