Esiilaa Kızlar adetim 2 gün gecikti kan verdim bugün ama beta çok düşük çıktı doktorda bunu ciddiye alamayız vs kotu konuştu ultrason bile bakmadı böyle bi beta görüp sağlıklı gebelik geçireniniz oldu mı
dika Esiilaa korkmayın herkesin ki farklı ilerleye biliyor ama betaniz düşük inşAllah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻☺️
Ayden6 Esiilaa sonuçta referans aralığından yüksek çıkmış doktorunuz neden öyle demiş anlamadım. 2 gün sonra kan tahlilini aynı saat ve aynı yerde tekrarlayın bence
Baby_B Esiilaa Benim 7 gun gecikti,42 ile öğrendim.Gec döllenme olabiliyor.2 gun sonra testi yenileyin.
Fatmanur12345 Esiilaa Bir gün gecikmede 9 çıktı bende şimdi 7 haftalık olduk canım geç döllenme olmustur
koza08 Ultrasonda görünmez bu değerle o yüzden bakmamış olabilir doktor. Gecikmenize göre biraz düşük değer ama neticede 10 üstü çıkmış. Geç döllenme olabilir belki. Bir kaç gün sonra testi tekrarlasanız daha sağlıklı olur.
Mervealya1992 Esiilaa ben 18 ile ogrendım senın ıcın onemşı olan 2 gun snra 2 kat artcakmı ona bakman doktorlar öyle keseyi bebegi gorene kdr hamıle degılsın der cok umursama
arsveuras Esiilaa çok normal olabiliyor böyle canını sıkacak bir şey yok bence. Mutlu ol ki hamilesin 🤩🌸🤩🤩