Tsknaltunts Kızlar içerken midem bulanıyor zor tutuyorum kendimi kusmamak için geri çıkartıyorum ilacı var mıdır çözümü ki 😔
yokusbebek Tsknaltunts Doktorunuzdan farklı bir vitamin yazmasını isteyebilirsiniz. Özellikle omega3 icerenlerden. Ama vitaminlerin cogunu kullanması zor sanırım.
Arslndln Tsknaltunts benimde bulaniyordu doktoruma söyledim farklı vitaminler yazdı decavit devletin karşıladigi cüzi ucretli vitamini olduğu için onu yazdığını söyledi. Re Genesis kullanabilirsiniz biraz pahallı ama o midemi bulandirmadi
myavocado cLearQueen decavitin içeriğini tam bilmiyorum ama b vitamini filan da oluyor genelde multivitaminlerin için de, süt ve süt ürünleri ile alınması çok tavsiye edilmiyor, hatta öncesinde - sonrasında bir saat kadar süt ürünü tüketilmemesi lazım. Emilimi azalıyor çünkü.
Fatmaacylnn yokusbebek omega3 vitamini yazılınca decavit içmeye devam edilmiyor mu dün doktora gittim farklı Bi doktordu normalde devit ve decavit içiyordum omega3 te yazdı
yokusbebek Fatmaacylnn Yok onu demek istemedim. Omega3′ü de içeren multivitaminler var. Onu içince ayrıca DECAVİT ya da ayrı omega3 icmenize gerek yok. Ben pregnom Max kullanıyorum mesela. Farklı farklı bir suru multivitamin var. Ama bunları devlet karşılamıyor genelde. Biraz pahalı. Decavit uygun fiyatli diye onu yazıyor doktorlar.
Tsknaltunts Arslndln valla parasında değilim yeter ki iyi gelsin alır içerim teşekkür ederim canım söyleyeceğim doktoruma bakalım önerdiğini alayım
Fatmaacylnn yokusbebek banada ocean mummy yazdı bu da aynı multivitamin ama hala decavit de kullanıyorum doktor bırak demedi sadece ilacı yazdı yarın sağlık ocağına gidip bi danışayım aile hekimine
Cihangir09 Tsknaltunts çok büyük bir ilaç o malesef bir de içerik olarak en yetersiz kalan vitamin ilacı imkan varsa farklı bir multivitamine geçebilirsiniz içeriğinde OMEGA olanlar daha faydalı diyebilirim ☺️ imom omega öneririm
cLearQueen myavocado decavitle ilgili oyle bisey soylenmedi bana o yüzden yazdim direkt kahvaltidan sonra kullanmistim kahvaltida da peynir sut falan tuket demislerdi o yuzden sorun olacagını düşünmedim de sormak lazim tabi
myavocado Tsknaltunts doktorunuza söylerseniz benzer/aynı içerikte başka vitamin önerir. Ben pregnom Max kullanıyorum aylardır memnundum ama son bir iki haftadır mide bulantısı yapmaya başladı değiştirdik
Tsknaltunts myavocado bende değiştireyim yoksa içemiyorum halsizim de mutlaka bişey kullanmam gerekiyor teşekkür ederim