Jelibonum38 Arkadaşlar benım adetim normalde düzensiz kahverengi leke geldi dün az ama evde test yaptım hamilelik testi hamilemiyim yerleşme kanaması filanmı dedim negatif çıktı bugün hiç kanamam olmadı 1 gün bile sürmedi 1 saat bile değildir çok az geldi sonra kesildi hamilelik testide yaptım negatif ne zaman yapmam lazım bidahaki testi yada doktora gitsem kan tahlili versem sonuç çıkar mı
Dilekulgtt Jelibonum38 mevsimsel olabilir stres etkileyebilir yenilen seylerden olabilir belki pis kani atmistir vucut. Eger gebelik yoksa
Kubra0671 bende aynısını yasadım minik kahverengi leke geldi ertesi gün test yaptım negatif, üzerinden 5 gün kadar geçtikten sonra da kan verdim cıkmadı, neden olduğunu bilmiyorum
Jelibonum38 Kubra0671 ilk kez yaşıyorum önceden adet oldugunda 2 ci 3 günüde gelirdi bunda sadece 1 saat bile sürmeden geldi iç çamasırıma bi baktım böyle bir leke var sonra hiç öyle bile bile olmadı 2 ci günde 3 gündede
Jelibonum38 Yarın tekrar test alıcam ama 13 ağustos akiam 5 gibi geldi bi baktım iç çamaşırım kahverengiydi ondan sonra hiç gelmedi 14 ağustosdada 15 ağustosdada test alıp yapıcam ama 13 ağustosda kahverengi leke gelince yapmıştım akiamına negatif çıkmıştı şimdi yine yapıcam
Jelibonum38 Kubra0671 yaptım test negatif çıktı doktoru aradım pazartesiye kadar bekle dedi kanaman olmassa kontrole gel dedi bugün şimdi cumaya girdik halen yok sadece salı geldı az bi leke dahada gelmedi hiç bişey bekliyorum bakalım pazartesi doktora gitmeden yine bi test yaparım