Asya140820 Doktorum erkeğe benziyor ama kimseye duyurmayın ilerleyen zamanlarda bakıcam dedi değişir mi kızlar sizce bir kızım var bugün 4 yaşına girdi birde oğlum olsun çok istiyorum rabbim herkesin gönlüne versin sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
Maviss718 Asya140820 emin olmadıysa net olmayabilir birdahaki kontrolü bekleyin 12-13 haftalarda ultrason varsa atın tahmin edelimm
arsveuras Erkek deyince kıza dönmüyor ama kız olabilir deyince erkek çıkabiliyor . Erkek dedi ise pek değişeceğini sanmıyorum. Bana da %80 erkek demişti ve erkek çıktı .
Asya140820 arsveuras hani kararsız kalır gibi demedi şakayla ben 6 haftada söylüyormuşunuz falan diye espiri yaptım biraz gülüştük sonra bende gördüm tahmin ediyim dedim oda et dedi erkek mi o gördüğüm şey mi dedim oda evet güler bi dana geliyor gibi dedi kahkaha attı sonra kapıdan çıkarken kimseye duyurmadan 15 haftayı bekleyelim aramızda dedi öyle olunca kafam karıştı benimde
Burcin35- arsveuras bahara 12.haftada /%80 erkek dedi doktorum iki hafta sonra tekrar gideceğiz tekrar bakın diceğim
Zezeb Benim ablama erkek dediler. Büyük ihtimalle. Sonra kız olduğu anlaşıldı suan 3 yaşında değişebiliyor.
Asya140820 Gördüğüm şey ya kordon sa diye de düşündüm bende hocada belki o şekilde gördü sandım özele gidiyorum 2 tarama için gitmiştim orda söyledi inşallah değişmez dilerim Allahtan 🤲🏻
Asya140820 Kontes001 çok emin gibi konuştu ama sonra ne olur olmaz deyince insan tereddütte kalıyor hayırlısı olsun bakalım
nurdangg Bana da 12de erkek gibi duruyor dedi 14de kesin kız dedi ama kısmette ne varsa o oluyor inşallah gönlünüze göre olsun sağlıkla doğsun büyüsün 🙏😇