Kara22 Eslemiqooo yani kıpkırmızı kan ise hemen doktor muayenesi şart hemen Protestan yazar önlem alınır kanama lekelenme normal karşılanmaz
Betty1234 Eslemiqooo Kahverengi damla damla gelebilir,ama kan renginde kirmizi ise doktoruna gitmelisin
15788 Eslemiqooo merhaba az mıktarda kahverengi geldi sonra 2 gün sonra bir daha geldi. Ara ara sonra doktora gitdim usgye kan yığıntısı var dedi. Ve ilaç yazdı.
Nhrr Eslemiqooo benimde 6. Haftada kahverengi lekelenme oldu hemen doktora gittim iğne ve ilaç yazdı. 8. Haftada kırmızı kanama oldu kese etrafında kanama oluşmuş yine iğne yazdı zaten progestan fitile devam ediyordum. Şimdilik bişey yok ama fitile devam ediyorum.
Eslemiqooo Betty1234 normalde adet kanaması gibydi bir önceki düşüğüm bu sefer ki az bir miktarda 3-4 damla gibi açık kırmızı şeklinde normalde kanamam koyu kırmızı şeklindedir he adet kanaması hem düşük kanamam da koyuydu bir öncekinde
Betty1234 Eslemiqooo Benimde ilk bebegim düstü.Kan artarsa sıkıntılı.Birkac damla bile olsa doktoruna görün.İcın rahat olsun.