Zeyno_10 Nasıl bir model hastane ve normal de kullanmak için çanta tercih ettiniz sırt çantası mı yoksa omuz çantası mı 2model arasında kaldım
Kara22 Zeyno_10 anne bebek çantası yeterli oluyor zaten fazla bisey konmuyo içine ama sırt çantası da olur tabi eşyalar sigarsa
gktgmom Zeyno_10 ben büyük boy valize yerleştirdim anne bebek çantasınıda sırt çantası olandan tercih ettim aldığım yerdeki çalışanda sırt çantası daha kullanışlı dedi ama hastane için valize her şey sığdığından çantayı yanıma almayacağım
Sedagoktugg54 Zeyno_10 İlk oğlumda sırt çantası olarak almıştm ama annemlere yada kayınvalideme giderken içine bişey sığdıramıyodum şimdi bunu aldım hem hastanede hem hastaneden sonra rahat rahat kullanmak için. İçinde biberon koyma yeri falan var fikir olsun sanada.
Msm08 Zeyno_10 Normalde kullanmak için anne bebek sırt çantalarından aldım klasik olanlardan hastane çantası için de orta boy çanta vardı elde tutmalık ona koyacağım inşallah
bonik Zeyno_10 Kabin boy valize sığamadım anne bebek çantamıza da koydum bir şeyler. Annem görünce tatile gidiyoruz herhalde diyecek kesin bana, sığmıyor ne yapayım. Hâlâ aklımda şunu da koysam mı dediğim şeyler var.