staRmama Beyazmelekkk hiç emin olamadım güzelim ya. Ultrasonu iyi değil sanırım doktorun. Sadece içime kız doğdu o yüzden kız diyorum. Tekrar at gittiğin zaman yine bakayım.
Dne122 Ebaki doktorda kız gibi ama emin değilim haftaya bakacağım dedi net değil dedi bende bekliyorum merakla 🥰
Dne122 Hilalhll benimkide göstermedi arkası dönüktü doktor kıza benzettim dedi net değil ama dedi bende haftayı bekliyorum
Dne122 staRmama evet doktor emin olamadı arkası dönüktü sonralarda bu 3 aylık görüntü o yüzden haftaya gideceğim netleşir inşallah 🙏
staRmama Hilalhll bizimki de bağdaş kuruyordu 😂 özeldeki doktor çok uğraştı görmek için 13+5 te erkek dedi. Devlettekine bilmiyorum gibi davrandım 17. Haftada bile net söylemedi düşün.
Hilalhll staRmama 6 eylülde tekrardan kontrolüm var 16. Haftaya giricez o zaman inşallah bu sefer gösterir çok merak ediyoruz 😊🥹
staRmama Dne122 ooo doğdu bile 😂 2.5 ay oldu 🥰 ilk tahmin yapan Dr 2 li testte kıza benziyor demişti bende bir Sevinç 🤣 eşim de erkek istiyordu. babası vefat etti, onun ismini yaşatmak için. Sonradan erkek olduğunu öğrendik, dedesinin kopyası oldu.