Baharynsl staRmama ama sol tarafımda hissediyorum kızımda da böyleydi hayırlısı artık sağlıklı olsunda 😊
staRmama Baharynsl e benim oğlum da soldaydı 😂 kese, duruş yeri ile alakası yok canım. İlişki ne zaman oldu? Yumurtlama döneminde mi?
Esrakzly staRmama https://mutluresim.com/images/2024/08/18/z7r5MX.jpegbanada tahmin yaoar misiniz çok merak ediyorum teşekkür ederim
staRmama Giz9090 kuzum forumun anasayfasına gir, üç çizgi var orda. Ordan yükle buraya yapıştır linki.
Baharynsl staRmama Aaaa ay hadi inşallah yaaa ben yanılırım 😃 bilmiyorum ki hiç yumurtlama günüm ne zamandı takip etmiyordum kızım daha 13 aylık korunmadık ve kaldı beklemiyordum bile şok olduk ☺️☺️☺️
Giz9090 staRmama nasıl anlıyorsunuz doktorda erkeğe benziyo dedi ama emin olamadı kzıda olabilir dedi
staRmama Giz9090 kuzum ben biraz kafa yapısından bazen belli olursa popo yapısından anlıyorum. Bazen de tamamen his🥰 ama seninki muhtemelen erkek öğrenince haber ver mutlaka 🌸
Giz9090 staRmama mutlaka bilgi veririm. Ben nub teorisine göre baktığınızı düşündüm teşekkür ederim. 😊