Ebaki Linammm01 eğer eşinde bir sıkıntı yoksa bence degerlendirme yarını değerlendir çünkü sperm kalitesi azaliyo ama yine de sen bilirsin cnm catlama da önemli gun
Dilekulgtt Linammm01 yumurtlama gunu ve catlama gunu mutlaka degerlendirmeli ben oyle yaptim sperm sorunu varmi yokmu bilmiyorum vallahi bu ay pozitif cikti testim
Linammm01 Ebaki eşimde sıkıntı vardı varikosel ameliyatı oldu ama değerleri 6 ay önce iyidi şimdi bilmiyorum ki neyse bakalım bugünüde en iyisi değerlendirim
Linammm01 Dilekulgtt bende pcos var eşimde de sperm hareketsizlik fazlaydı 1 buçuk yıl önce varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce değerleri iyiydi şimdi bilmiyorum ama yinede değerlendirmeye çalışcam
Dilekulgtt Linammm01 evet cnm 2 gun yumurtlaman surmus. Şoyle yapabilirdin ilk gunu degerlendirip dunu degerlendirmeyip bugunu degerlendirebilirdin 2 gun surmus ya cunku yumurtlama
Kubraylvc Yumurta çatladıgı gün çok önemli bugünü kaçırmamanı öneririm benim kızım o ay tek birliktelik ile pik olduğu gün değil çatladıgı gün tuttu 🫣
Linammm01 Sevay1 bence sizin daha pik olmamış çünkü iki çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyor yada t c den daha koyu olması gerekiyor