Hnfvndk Alttan bakmak rısklı olabılır diye duydugumu söyledim ben zaten sn. Hamişler. Kesınlıkle bu boyle demedım yanlıs anlaşılmasın benmde ılk hamılelığim tecrube edınmedım
Semen Hnfvndk evet canim gel dinleyelim dedi doktora göre 5 hafta Ama bana göre 3 hafta bu kendimi biliyorum ☺️😂😂
Hnfvndk mrsdoruk lutfen son msjımı okur musunuz. Ben sıze kesınlıkle boyledır demedım. Oyle duydum oyle bılıyorum dedım. Edındıgım bı tecrube de yok. Lutfen anlatmk ıstedgımı anlayıp yargılayın.
mrsdoruk Hnfvndk ama işte bu dediğiniz şeyler daha doğrusu siz yahut bir baskası böyle yayılıyo insanlar korkuyor. Hangi doktor sizi riske atar soruyorum ? Doktorlar da boşuna okumamıstır dimi bizden bilgili insanlar sonuçta
Bsrabuse Semen bende bugün acile gittim direk alttan bakarak keseyi gördü gayet sağlıklı bir kese dedi 10 gün sonra da kalp atışı duyulur dedi
Semen Bsrabuse bende acili alt üst ettim çok şükür gördük keseyi alttan muayeneye gerek kalmadı ama cm vs vs söylemedi sana birşey dedi mi
Hnfvndk mrsdoruk bende demek ıstıyorum kı. Nolur ne olmaz dedım. Düşer ısterse asla baktırma demedım. Yanı yaydıgım bişey yok ortada. Ben yanlış bılıyomusum ogrendım. De bu çıkışınız beni üzdü
Bsrabuse Semen yok canım söylemedi acile gittiğime de pişman oldum ilk gebeliğimiz sonuçta bilmiyoruz etmiyoruz doktor çok agresifti
Semen Sevocan0667 ama her 2 günde bir artması gerekiyor değerin neden öyle ? Doktorun birşey demiyor mu