Ahahgshrbbr Semen allahim su gvrnin yuzu suyu hurmetine insAllah kesen olusmus ve bebis vardir insAllah
Bsrabuse Semen bende bugün acile gittim direk alttan bakarak keseyi gördü gayet sağlıklı bir kese dedi 10 gün sonra da kalp atışı duyulur dedi
Semen Hnfvndk insAllah canim beta 2 gün önce 2850 idi doktor bu rakamla görünmesi lazim dedi 2 gün önce yoktu görünmemişti insAllah simdi görürüm dua et anne can ♥️♥️
Hnfvndk Semen ınsallah görürsün bebegını iyidir için rahat rahat uyursun. Rabbım hayrlısını versın hepımıze 😘
Semen Seymasinancona tabi ki canim öğrenir öğrenmez haber edicem olumlu haberler vermek dileği ile ♥️♥️
Hnfvndk Semen alttan baktırma zaten allah korusun düşer müşer. Bı haftada daha belke ama alttan baktırma
Semen Hnfvndk aynen baktırmak istemiyorum sevmiyorum onu 6. Haftayı beklerim canim insaallah gerek kalmaz sipaamm göstersin kendini ♥️
mrsdoruk Hnfvndk alttan baktırmanın düsük olcagını nasıl bu kadar emin biliyorsunuz 15. Haftaya geldim ilk 10 hafta hep alttan baktırdım. Koruyan allah her sekilde korur lütfen insanları yanlıs yönlendirmeyin.
SerpilG Hnfvndk sence dr riske atar mı? Alttan bakmanın düşükle hiç alakası yok. Yanlış yönlendirmeyin lütfen