Ays789 Kızlar selam benim gibi sürekli mide bulantısı ile baş eden var mı? Nasıl baş ediyorsunuz? Beslenmenizde en çok ne yemeğe çalışıyorsunuz ?☺️
Mrymozr Ays789 Yaklaşık 1 haftadır çekiyorum bulantıyi ve cok kotu hic birsey yiyemiyorum resmen aç geziyorum her kokudan migdem bulaniyor ve yatana kadar böyle
Srnis Ays789 canım ben mahvolmuştum 2 gündür çok iyiyim herkes faydalansın istiyorum burada birinden gördüm umarım sende iyi olursun prilam yazdır doktoruna gece yatmadan önce 2 prilam iç sabah bulantısını engelliyor öglende aç karınla 2 prilam iç aksamda tutuyor mis gibi benim 7/24 bulantım vardı hiçbir şey yiyemiyordum artık kahvaltı hazırlıyorum kendime:) masallah
zeynpppyllmmzz Meyve yiyebiliyordum o da zorla kraker yiyordum aç kalmamak için yemek yemek çok zor oluyor çünkü bulantıyla bir de midenizi çok fazla boş bırakmamaya dikkat edin aç olunca daha çok bulanıyor yani en azından bir şeyler atın ağzınıza domates tuzlayıp yiyin mesela salatalık tuzlayın midenizde muhakkak az da olsa bir şey olsun ama en iyisi prilam dr bulantı ilacı
Mervecimmm Ays789 bulantı ilacı kullanıyorum. Onun dışında yağlı, ağır şeyler yememeye çalışıyorum, sarımsak,soğan yemiyorum özellikle çiğ. Salata, makarna, peynirli sandviç, pilav, çorba gibi şeyler tüketmeye çalışıyorum