cansu_dgn Bu ay da pik göremezsem artık gerçekten ovulasyon testlerini yapmayı bırakıcam kızlar psikolojimi bozdu bu testler benim her gün kontrol kontrol nereye kadar 😂 gerçekten bu ay pik göremezsem artık test yapmayı düşünmüyorum
Denizlerkadar cansu_dgn ben de pik görmedim hiç tahmini birliktelik yaşadım olmadı diye düşündüm pik görmeyince şimdi 16 haftalık hamileyim dilerim sizin de gönlünüze göre olsun 🥰🙏🏻🤲🏻
cansu_dgn Kubraylvc benim adetim 23-24 günde bir oluyor canım işte sonuna kadar dirensem de adet oluyorum yumurtlama görmeden 😔😔
Elif-ada- Kubraylvc 3 ay hicmi adet olmadınız yoksa adet bitimi tekrarmi teste başladınız bu arada hayırlı olsun bebisiniz
Kubraylvc cansu_dgn kuzum olsun sen hiç pes etme testlere devam et ama beni dinlersen eğer adet olursan kaset test al bunlar çok soluk çıkıyor belkide yumurtluyorsun bunda tam net çıkmıyordur
cansu_dgn Denizlerkadar yaaa gerçekten mi valla umut oldunuz bana 💗💗 Bende çok takılıyorum bu testlere ama artık yapmayı düşünmüyorum çok duydum siz gibi pik görmeden hamile kalan demek ki bu testler yanıltıyor insanı
Denizlerkadar cansu_dgn @Yaprak- kesinlikle bu testler yanıltıyor hassasiyetleri ne kadar bilmiyoruz bile 🤷🏻♀️ kafanıza takmayın sıkmayın canınızı deneyin sürekli strese hiç gerek yok rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰😘♥️🙏🏻🌸