123kruvasan Kaynanamlardayım eve geçince yapıcam inşallah ayyy inşallah pozitif çıkar ya gecikmenin 11. Günü
Gamze_dn 123kruvasan gecikmenin 11 gunu yani kesin cikmasi lazim ve kaset testte iki cizgi cok belirgin olmasi lazim.
Pelinaltnl 123kruvasan bende adet gecikmeksizin 12. Günü yaptım aşırı regl belirtisi vardi ve göğüs ağrısı kıpkırmızı bir çift çizgi görmüştüm umarim sende bugün o çizgileri görürsün
Pelinaltnl 123kruvasan bende adet gecikmeksizin 12. Günü yaptım aşırı regl belirtisi vardi ve göğüs ağrısı kıpkırmızı bir çift çizgi görmüştüm umarim sende bugün o çizgileri görürsün
Gamze_dn 123kruvasan sanki var gibi hissettim canm hayrlsi olsun test yapinca buraya at bekliyoruz seni acele et 😅☺️
123kruvasan Seyda_Seyda kaynanamlardayım şuan yarım saat veya 1 saat sonra geçebilirim misafirleri. Kalkmasına bağlı o şekilde öyle yapıcam
1Anneadayiiii 123kruvasan varsa kesin çıkar zaten canım baya gecikmiş güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🏻💖
Gamze_dn 123kruvasan yabi gecikmenin 5.gunu yapmisin muhtemelen test negatif cikmis .Cikmasi gerekirdi aslinda 5. Gunu ama belki gec dollenmedir en uygun zaman 10 gun gecmesi insllh hamilesindir bekliyoruz .