Suppermomyy Selamlar güzel mi güzel anneler ve adaylar 😍 daha 5 haftalığız geçen hafta dr kesemin fotosunu verdi tahminleri alayım bakalım 😍💙🌸
melike81_ Suppermomyy daha bebek görülmemiş kendi adıma söyleyim içinde nokta kadar bebek görmem lazım yorum yapmam için😊🙏
eda_nur_46 Suppermomyy kesenin şekli yuvarlaksa kız dikey gibiyse erkek diyorlar seninki dikey gibi duruyor erkek diyorum ama değişebilir de tabi ki 😅
Suppermomyy melike81_ evet o zaman ilk kesemiz olmuştu bebek daha yoktu 1 hafta geçti daha kontrole gitmedim doktor 3 hafta sonra gelmemi istedi 2 hafta sonra inşallah gidicem
Starkmama21 melike81_ ben normalde biri foto attıp sorarsa asla başkasını postunu meşgul etmek istemem ama bende merak ettim post sahibi izin verirse atabilirmiyiz bana yorum yapsanız 🌸
Suppermomyy eda_nur_46 bende erkek hissediyorum ilk gebeliğimde de hep kız hissediyordum kuzum oldu bunda erkek hissediyorum sağlıklı olsun da farketmez aslınd 😄
Starkmama21 melike81_ O zaman gittiğimde 6 haftalıktı ama utrasyonda 5+3 çıktı ayın 19 bir dahaki randevu şuan 8+1 im şimdiden teşekkür ederim 🌸