• Doğum
  • 35 hafta suyum mu geldi idrar mı kaçtı

Merhaba hanımlar biraz önce lavaboya gittiğimde farkına vardım iç çamaşırım da bi ıslaklık vardı ve akıntı gibi değil su gibi avuç içi kadar vardı ama geldiğini hiç hissetmedim tereddüt ettim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde sancımla gitmiştim 35+5 haftalığım başına gelen var mı su gelmesi belirli aralıklar mı olur yoksa birden hepsi mi boşalır başka belirtisi var mıdır

Bende de öyle olmuştu doktora gittiğinde vajinadan kontrol ediyorlar keseden geldiği çatlak yada yırtıkta sızma şeklinde su geliyor kontrol olun benim kesem çatladı diye doğuma alınmıştım çok az su gelmesi vardı normal suyu doğum esnasında patlatmışlardı

Rmysvrgnr akıntın da olabilir ama suda olabilir bazen hepsi birden bazen de böyle sızıntı şeklinde hissetmeden de olabilir bir doktora gozukseniz iyi olur

Ummuarbc benimde arada kilodum ıslak oluyor doktora sordum akıntı da su da olabilir ama su şekilde anlarsınız dedi su geliyorsa birden patlamasada sürekli gelir dedi hani mesela çamaşırı değiştiniz 10 dk geçti bakın kuru mu ıslak mı. Damla damlada olsa sürekli gelir dedi uyurken uyanıkken oturuyorken ayaktayken yani siz iç camssırınızı değişip yarım saatte bir kontrol edin sürekli yeniden ıslanıyorsa doktora gidin

Ebks evet iç çamaşırımı değiştirdim anlamak için uzanıyorum

Ummuarbc akıntım zaten oluyordu ama şu şeklimde değil mukus gibi oluyordu bu farklı geldi

Rmysvrgnr benim de öyle oluyordu ilk zamanlar 20 haftalar gibi iç çamaşırım su gibiydi doktoruma söylüyorum oda akıntı diyordu suyuma bakıp herşey yolunda olunca ama şuan da aynı haftadayiz seninle suyun da gelmiş olabilir bu haftalarda sızıntı şeklinde de gelme çok oluyor riske atma hiç

9 gün sonra