Merhaba hanımlar biraz önce lavaboya gittiğimde farkına vardım iç çamaşırım da bi ıslaklık vardı ve akıntı gibi değil su gibi avuç içi kadar vardı ama geldiğini hiç hissetmedim tereddüt ettim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde sancımla gitmiştim 35+5 haftalığım başına gelen var mı su gelmesi belirli aralıklar mı olur yoksa birden hepsi mi boşalır başka belirtisi var mıdır
35 hafta suyum mu geldi idrar mı kaçtı
Kara22 bebeğim hareket ediyor normal mi ki
Bende de öyle olmuştu doktora gittiğinde vajinadan kontrol ediyorlar keseden geldiği çatlak yada yırtıkta sızma şeklinde su geliyor kontrol olun benim kesem çatladı diye doğuma alınmıştım çok az su gelmesi vardı normal suyu doğum esnasında patlatmışlardı
Ozlemmmx kaç haftalıktınız
Kara22 umarım değildir 🥹
Ummuarbc benimde arada kilodum ıslak oluyor doktora sordum akıntı da su da olabilir ama su şekilde anlarsınız dedi su geliyorsa birden patlamasada sürekli gelir dedi hani mesela çamaşırı değiştiniz 10 dk geçti bakın kuru mu ıslak mı. Damla damlada olsa sürekli gelir dedi uyurken uyanıkken oturuyorken ayaktayken yani siz iç camssırınızı değişip yarım saatte bir kontrol edin sürekli yeniden ıslanıyorsa doktora gidin
Ebks evet iç çamaşırımı değiştirdim anlamak için uzanıyorum
Ummuarbc akıntım zaten oluyordu ama şu şeklimde değil mukus gibi oluyordu bu farklı geldi
ebruus takip edicem devam ederse giderim sanırım