Babyybabyyy Kızlar tuvalet eğitimi,meme bırakma vs hepsi okey. Ama uykuya ya benimle geçmek istiyor ya da sallanarak. Kendi kendine uyumuyor. 26 aylık ve bende 4 aylık hamileyim. Sizde durumlar nasıl? Kendi uyuyorsa nasıl başardınız bunu?
_prenses_annesi Babyybabyyy benım kızımda ıkı yaşında Aynı durumu bende yaşıyorum malasef uyku problemımız var biz daha beze bay bay dıyemedık 😂 nasıl bıraktırdınız
Selothatun Babyybabyyy 25 aylık oğlum var. Memeyi 18.ayda kesmiştim peşine zaten hamile kaldım🙈 tuvalet eğitimi veremedim henüz tam anlamıyla konuşmuyor. Uykuyu da hamağı vardı sallanmadan uyumazdı hamak kopunca kendide vazgeçti çok şükür 😂 bazen park beşiğine girip kendi uyuyor bazen yatakta beraber uyuyoruz sağa sola dönüyor ben uyuyor numarası yapıyorum öyle yatıyor. Oda yaptık ama henüz oraya geçiş yapamadık çünkü gece uyanıp yanımıza geliyor 🙄 doğuma da 2 ay kaldı nasıl olacak bilmiyorum
Mucihe Babyybabyyy 2 yaşında oğlum var kasımda doğumum var altı bezleniyo uyku düzeni şaştı hele gece sürekli ağlıyarak uyanıyor nasıl olucak bilmiyorum
Gamze_dn Babyybabyyy 2 bucuk yasinda kizim var bizde bezi biraktik kendini hazir hissedince ve 1 bucuk yasini gecinede kendisi uyumaya basldi.Omceden sallanarak uyurdu baktim bas edemiyom ne salladim besikte, nede ayakta yanina yattim kendisi uykuya dalmasini.bekledim .Uyku arkadasi var bissuru bebeklerle yatiyor.Tamamen kendisine biraktim zorlamadan sıkmadan aglatmadan bende 6 aylik hamileyim ve bazi seyleri ogrenmesi gerekiyor
Babyybabyyy _prenses_annesi zor oldu ama bıraktık. Bezi çıkartın tuvaleti tanıtın. Her 10 dkkda yapmasa da düz bir zemine yapmasını sağlayın. Elinizde köpük yapın. Su açsın. Yapmadıysa tekrar 10 dkkda bir tuvalete götürün. Böyle böyle öğreniyorlar
Babyybabyyy Selothatun herkeste mi aynı sorun var ya. Kendi odası yatıyor ama benimle uyuyor. Doğuma daha 6 ay var ama çocuk doğunca ne yaparım diye her gece düşünüyorum 🥹
sedefyrs1101 Benim oğlum 3 yaşında sallamayı bıraktığımda yanımızda yatmaya basladı ilk zamanlar zor oluyor dönüyo dönüyo uyuyakalana kadar saatler geçiyor bizimki 1 ayda alıştı daha sonra beşiği ne geçtik şimdi beşiğinde kendisi uyuyor ama benim elimi tutarak onu bıraktıramadım uykuya daldığında çekiyorum elimi. Diğer oğlum daha 1 buçuk yaşında onu da 5 ay önce falan kestim sallamadan bırakıyorum yanımıza dönüyorum arkamı eşim de dönüyor arkasını bizden yüz bulamayınca döne döne uyuyakalıyor büyük rahatlık oldu bizim için Ağlayacak ilk zamanlar bırakın ağlasın yanına sevdiği bi oyuncağı alabilirsiniz biz böyle alıştırdık şmdi ikisi de kendi başına uyuyo 😇
Selothatun Babyybabyyy benim en büyük korkum gece birbirlerini uyandırmaları. Sizin daha zamanınız var inşallah alışır tek başına uyumaya🥹
Ulku2106 Babyybabyyy bende aynı durumdayım 3 yaşında ama bana sarılmadan asla uyumuyor . Daldiktan sonra yatak odasına geçiyorum. Doğumdan sonra nasıl yapicam bilmiyorum. Eşimde vardiyalı çalışıyor😏
Nes7616 Babyybabyyy uyku eğitimi verdim bi hafta yanında uzanarak 1 hafta yanında oturarak bi hafta odasında koltukta oturup bekleyerek daha sonra uzaklaşmaya alıştıkça çocuk odasından çıkmaya başlıyorsunuz derken uyku eğitimini en masum şekilde verdim ama ben bunu tee 15 aylık başladım 26 aylık hemen alışır merak etmeyin
Aieskocaak Bizimkide 2 yaşında uyku problem değil nerde olsa yatıp uyuyo kendisi ama bezi bırakamadık bi türlü asla tuvalete yapmak lazımlığa oturmak istemiyo napıcam bilmiyorum doğuma da 1 ay kaldı kendim zaten zor eğilip kalkıyorum
Nes7616 Babyybabyyy bende otururken uyukluyordum gözlerimi kapatıp bende uyucam şimdi diyordum gözlerimi kapatıp konuşmalarına cevap vermiyordum pes ediyordu uyudum sanıp o da uyuyordu kademe kademe ilerledim rutinimiz vardı yarım saat önceden odaya giriyorduk zaten üstünü çıkarma giydirme masal okuma evet şimdi uyuma sırası diyordum
Reina Babyybabyyy yatırdım beşiğine sandalyede oturdum. Her kalkmak istediğinde saçını okşadım. 4. Gün tamamen alıştı.
Dertsizgeliin Babyybabyyy önceden ayağımda salliyodum ama şimdi yatağa beraber giriyoruz o şekilde uyuyor. Tabi arada ayakta sallanmak istiyor, sallıyorum bana bir zararı olmuyor 29 aylık kızım