Medebru Arkadaşlar 17+4 haftalığım. Bugün doktora gittim bana suyunun az olduğunu gelişimin 1 hafta geride olduğunu söyledi. Sorun teşkil eder mi ? Böyle bu durumu yaşayan oldu lütfen içimi rahatlatın. Doktorumu değiştircem hep beni ikili yada üçlü testlere zorluyor. Bn istemiyorum herse Allahtan ben ne olursa olsun gebelik sonlandırmam diye o testleri gerek görmüyorum. 😞
Aylnn Medebru canım aynı durumdayım 1 hafta geride ve suyum azalmış doktorum haftalık takip edicem dedi 34. Haftadaym bol su içip sıvı almam gerektiğini söyledi
Tgbatem Medebru geçen gün okudum havuç suyu su arttırıyor demişlerdi saraçoğlunun tarifimi ne varmış onu dene bence suyu arttırmak için allah şifa versin inşallah sorun olmaz
Vildnonr Medebru canm havuc suyu ve armut . Bol su ic tabi 3 lt . 3 uzlere gebeyim sularinin az olucani dusunup her aksam havuc suyu ictim . Kontrole gittigimde hepsinim suyu sinirdaydi direkt havuc suyunu biraktim ikisi normale dustu digeri de sinirda 🙄
Abcdef Aylnn aynı şey değil aslında sizin bebek maşallah 34 olmuş ..şimdi doğsa Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz ..ama 26 hafta altı bu durumlar riskli ..
Pinkyy Medebru canım benimde fazla çıkmıştı,o sıralar bolca havuç,mandalina ve şuruplu tatlı tüketmiştim ondan oldu büyük ihtimalle,bi sonraki kontrolde doktor yasaklamıştı normale döndü hemen..
Duygu07 Medebru canım benim profilimden de bakabilirsin bu durumu ve fazlasını yaşadım. Öncelikle sadece bir doktora bağlı kalma. Benim özeldeki doktorum suyun sınırın biraz altında dedi aynı gün özel muayenehanesi olan başka doktora gittim normal suyu dedi bir hafta sonra araştırma da perinatoloğa gittim o da normal dedi. Ama ben o günden beri her gün havuç suyu içtim o da çok iyi geliyor şuan suyum iyi. Asla tek doktorun dediğine takılma ve doktorun sana net açıklama yapmıyorsa değiştir ben 33. Haftamda değiştirdim şuan 35 haftalığız. Bir hafta boyunca sabah akşam bir bardak havuç suyu iç sonra günlük bir bardağa düşür devam et faydasını göreceksin
Medebru Duygu07 canım ilk işim havuç suyunu demek olcak çok saol. Doktor beni korkuttu moralim hep bozuk geziyorum. Ağlamaklıyım sürekli. Dua et bana inş. Yavrumuzu sağ sağlim kucağımıza alırıZ.
Duygu07 Medebru katı Meyve sıkacağıyla çıkar zaten canım. Havuçlar sert olsun yumuşak havuçlardan çok su çıkmıyor
Balll Ben de 28 haftadır su azlığı çekiyorum şu an 36. Haftadayım gerçekten havuç suyu fayda etti sürekli içiyorum dikkat et bolca dinlen ve su iç canım ama işte gelişim geriliği yaşıyosan Dr. Detaylıya yollayabilir tekrardan kan akışı iyi mi die
Medebru Yarın başka doktora randevu aldım başka hastaneye gitcem. Bu doktorum zaten hep gittiğimde olumsuz konuyor hep moralim bozuk çıkıyorum. Delirtti beni psikolojim altüst oldu.
Duygu07 Medebru canım mutlaka başka doktora görün ve önlemini al eğer bir sıkıntı varsa. Erken haftalarda başlamış senin ki bu yüzden iyice araştır iyi doktorlara git. Eğer sorun varsa da tedavini uygularsın. Ama hiç kalkmadan yatınca havuç suyu da içince suyun düzeliyor. İnşallah rabbim vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Medebru Bugün başka doktora gittim. Araştırma hastanesine sevk ettiler. 😞dua edin bana olumsuz sonuçlar almayayımm. Çok korkuyorum.
Bebeginehasret Medebru canm havuç suyunu sık taze taze sabah aksam 1 er bardak iç benm arkadaşımada dediler bu şekilde 1 haftada suyu yerine geldi
Sedefbaq Medebru fazlası iyi değil diye biliyorum karaciğer a vitaminini depoluyor vücuttan atılmıyor her şeyin belli miktarı bar sabah akşamlar bardak olur mu hiç yâ haftada bir bardak yeterli diye biliyorum bence doktora sor