Mrvpkkn 14-15 haftalikken kahvaltidan sonra uzaninca kucuk kipirtilar hissetmeye baslamistim 18 gibi netlesti hareketleri ama okadar erkenden hissettigimi kimseye inandiramamistim😅
Bihterrr Elcin-Meryem plesanta büyük ihtimalle yukarı çıkmıştır bana da o haftalarda öyle dediler ama doktor sorun yok büyüdükçe yukarı çıkar dedi öyle de oldu. İlk hareketini tam 20. Haftaya girdiğim gün hissettim ilk gebeliğimdi beklemek çok zordu :)
Elcin-Meryem Bihterrr evet cok zor Ay in sa Allah saglikli yerinde kalir plasenta bana yada bebegime zarari olmaz amin
Seymax Elcin-Meryem 16 haftalıkken minik bir hareketlenme hissetmiştim. İkinci hareketini 19. Haftada hissettim net olarak
kubrabayraktarr Elcin-Meryem ilk gebeliğim ama zayıfım 42 kg ile hamile kaldım ondan olduğunu düşünüyorum
Guzelanne56 Ayse_2807 korkmayın aynı postu bende açmıştım doktor hatta belki ufak bı hareket eder sen anlamazsın dedi net hareket için 22 sonrasını bekle dedi o yüzden korkmayın hıc❤️
Ayse_2807 Guzelanne56 çok sağol ya çok ama çok sağol evlat bambaşka bişi hayırlısıyla hissederiz inşallah 🤲
Badehandekuzey Elcin-Meryem 3.gebeliğim 15 haftalıkken hissettim net şekilde ama genelde ayakta iş yaptığım için hergün hissedemiyorum