melikets33 Kızlar merhaba hamileliğimde tam 20 kilo aldım çok yememe rağmen, doğum yapalı bugün 16 gün oldu tam 10 gün gitti kalan 10 kilo için ne yapabilirim önerileriniz var mı acaba ? Bir de sizin 40 güne kadar kaç kilonuz gitmişti
ilkgozagrim__ melikets33 ben eve geldim tartıldım 6 kilo gitmiş bir anda şimdi karnım bile yok eski haline döndü
sweetmom1_ melikets33 benmde 6 aya kdr normal kiloma geri dönmüştüm merak etmeyin zmanla kilonuzu verirsiniz
iremd-1798 melikets33 sezeryan da farklı olabilir canım ama zamanla gider takılma kiloya sen ve bebeğin sağlıklı ise kilolar bir şekilde gidiyor. Ben hamilelik boyunca 2 kilo aldım doğumdan sonra 10 kilo gitmişti bile 🥹 ama tabii her bünye farklı sizde kısa sürede eski halinize dönersiniz ❤️
Melodimm melikets33 Daha yeni doğum yapmışsınız eve gelirken hala aynı kilodaydım zamanla verdim.2 aya 10 kilo gitti.Şuan 2 kilo kaldı.
rubeyyisarah melikets33 benim 20 günde 15 kilo gitti. Sonra 72 de takılı kaldım diyet falan yapmıyordum. 1 sene sonra akıllandım diyete başladım 57 kiloyum şimdi
BeyzaGnes12 melikets33 daha çok yenisiniz bebeğinize ve kendinize odaklanın bol su için bol bol emzirin 🤲 bu günlerin tadını çıkarın zamanla verirsiniz…
Bimuallime4 melikets33 ben toplam 11 kilo almıştım . Bi haftada 9 kilo gitmişti. Sadece 2 kilo kalmıştı . O da emzirmeyle kendiliğinden gidiyor . Hatta hamilelik öncesinden de zayıf hale gelmiştim . Emziriyorum diye çok yemeyin normal yiyin emzirdikçe direk gidiyor kilolar
melikets33 @Bimuallime4 kimisi de emzirmek kilo vermede işe yaramıyor diyor ama emzirince insan bazen bi eli ayağı boşalır gibi oluyor şekeri düşüyor gibi..bence bi yararı vardır
Bimuallime4 melikets33 yok emzirmek 600 kalori yaktırıyor . Onlar belki emziriyorum süt olsun diye fazla yemişlerdir . Normal yemek lazım
Mst12 Ya bende yeni doğum yaptım ama sezeryandan sonra göbeğim kaldı gidecek mi o kalacak mı bilen var mı 🥹 oysa gebeliğimde sadece 8 kilo almıştım kocaman göbek kaldı
Derinmom melikets33 benim de ilk doğumda eve geldiğim zaman 10 kilo giymişti bidaha gram gitmedi kaldo öyle 😂😂