Busraatakuk Kızlar 12 haftalık hamileyim ve dünden beri aşırı bir baş ağrısı çekiyorum 😔 hamilelikte ilk zamanlar oluyormuş baş ağrısı ama neden hiç bi fikrim yok
Hsrtbrky Busraatakuk aynı bende öyleyim cnm ilk zamanlar çok agrimiyodu şuan 22 haftalığız hergun başım ağrıyor. Parol icmemde bir sakınca olmadığını söylüyorlar ama ben yinede içmiyorum nasıl geçer hiç bilmiyorum sürekli uyumaya çalışıyorum ama yok gecmiyor
Ygtzynp Hsrtbrky hastaneden cıkana kadar verniks tabakası falan korusun diye hemen yıkamayı düşünmüyorumda eve gelince bi kere yıkarım galiba
aysel1520 Canım ben şakaklarımı viks ile ovup patates sardım çok da faydası oldu uyuyup kaldım sonrasında hemen. Ayrıca karanlık odada uzanmanın da faydası var çünkü srs ışık kaldırmıyo kafanız. Benim iki hafta sürdü üstelik diş ağrısıyla birlikte uyumaya çalıştım hep öylelikle atlattım. Bir de eşim şakaklarımı ovdu sürekli bastirarak o da rahatlattı. Şimdiden geçmiş olsun çok ☺
Kezu17 Benimde o haftalarda olmuştu. Nane yapını şakaklarına sürdüm ve bolca kokladım, biraz işe yaradı. Birde başparmakla işaret parmağının arasını ovun. O da biraz iyi geliyor. Benim 2-3 hafta sürdü. Şimdi 25. Haftadayım Nadire'n ağrıyor.