2kizannesi- gizzzy İdrar ve kan testi yapılmadı mı ? İlk onlar yapılıyor zaten başka test yapmıyorlar
gizzzy 2kizannesi- İdrar yapmadı sadece hcg yükselmiş mi diye baktı ve progestan testi yaptı o kadar.. Moralim bozuldu ya 😔
gizzzy Alp-oyku123 Öyle mi? O zaman rahatladım biraz ilk gebeliğim bilmiyorum hiç. Sağlık ocağı mı yapıyor acaba dedim hatta oraya da gitmedim ben daha.
Vildnonr gizzzy saglikocagina gidio bildirdim . Takibe aldilar . 12.hafta olmadan onceydi sanirim aradi hemsire gidip kan idrar verdim . Sonuclarini doktoruma gonderdim .
2kizannesi- gizzzy Bizim 5 haftalıktı ilk gittiğimiz de testleri yaptı 1 hafta sonra tekrar gittik neden erkenlikle alakası ne ki hemen yapılır testler 🤷🏻♀️
gizzzy Mervedrn Evet cuma günü gördüm kalp atışını. Hatta ilginç birşey ile karşılaştım. İkiz olduğunu öğrendim. Ama birinin kalp atışı duyulmadı. Gelişmeyecek büyük ihtimalle dedi. Çünkü kesesi bozuktu. Moralim zaten bozuk bir de test olayları olunca evham yaptım..
Mervedrn gizzzy muhtemelen ikinci bebeğin bu haftaki durumuna göre isteyecektir genelde 8 9 haftada isteniyor testler, zaten rutin testler başka hastanedede yaptırabiliyorsunuz sıkmayın canınızı☺ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Dilekulgtt gizzzy oncelikle aile hekimine bildirim yaptim orda yapilan testleri yapti kalanlari devlet hastanesinde yaptirdim. Cunku aile hekiminde seni takip ediyor aşini vuruyor. Kan idrar tahlili yapiliyor tabi icerigi genis
gizzzy 2kizannesi- 5 haftalıkken ben de gittim hcg ve progestan testi yaptı ama başka şeyler de var mıydı bilemiyorum. Kimisine yapmışlar kimisine yapılmamış 🤔