Hatice5258 Ozlmm5 bence de var her devlet hastanesi acili aynı mı bilmiyorum ama bana yapmadı kan tahlili
Ozlmm5 Hatice5258 ben özele gittim canım 480 tl verdim yaptırdım çalışıyorum izin almak sorun oluyor özel acilde yaptırdım
Bir_nazenin01 Ozlmm5 gebesin canım hayırlı olsun bende 36 ile iğrendim iki gün sonra 112 oldu elhamdülillah şuan hamileyim endişe etme 2 gün sonra yine aynı yerde kan ver 💖
senatss Kızlar benim de 8 gğn gecikmem vardı Bu gğn kadın doğuma gittim ultrasonla bakıp hamile değşlsin kistin de yok diyip adet sokturucu verdi kan almadılar bile sizce napayım bekleyeyim mi kullanayım mı arada kaldım
Ozlmm5 senatss kan en garantisi bence kan ver baktır yoksa kullan ilacı evde test yaptın mı yapmadıysan yap bence güvenilir bir test alıp
Ozlmm5 senatss evet görünüyor canım testin markası nedir peki artımed bebetime çok yanıltıyor yalancı pozitif çıkarıyor
Fatma96 senatss bu marka hiç güvenilir degilmiş dün biri 2 kere yaptı bayada belirgindi kanda çıkmamış kaset testte dene bide kanda ver
Fatma96 Ozlmm5 en iyisi bi kan ver canım bi bayan post açmıştı ikitane yapmış bu testlerden ama kanda negatif çıktı bi marka varmış 3 5 kişi posta güvenilir olmadığını yazmış Rabbim gönlüne göre versin