Kardii Anne için ; 1 adet gecelik 2 adet alt üst sabahlıklı takım pijama 2 tane sadece alt 6 tane lohusa külodu Emzirme atleti Kırmızı taç + mavi taşlı taç Lohusa terliği Hastane terliği 2 adet çorap + patik Yelek Hırka Bebek için ; 10'lu hastane çıkışı 5'li hastane çıkışı 2 adet ince yelek 5 adet uzun kollu zıbın 2 adet kısa kollu zıbın 2 tane sadece alt ( dahada alınacak ) 2 paket çorap 1 paket 6'lı ağız mendili 1 adet müslin battaniye 1 adet müslin battaniyenin bir tık kalını battaniye 1 adet kalın battaniye 2 adet patik çorap 2 adet tulum 2 adet normal alt üst takım Emzirme önlüğü Bebek çantası Puset 3 tane emzik Küçük hemşireye vermek için biberon Alınacak olan ; Bebek odası Bebek arabası Ayaksız alt pijama 2 - 4 adet Bez Sudocrem pişik kremi Dalin şampuan seti Kızlar bugün bunları aldım eksiklerim varsa söyler misiniz lütfen daha neler almalıyım kaç tane almalıyım ilk gebeliğim ve bir gün içinde hepsini aldım kayınvalidem ben annem görümcem çıktık hepsi gönlümce oldu çok şükür hepsi benimkilerle beraber 950 civarı tuttu belki sizede fikir olur diye yazdım banada fikir verirsiniz diye 😍😍
Kardii [bilinmeyen] Çok sevindim babannemiz ve anneannemiz daha da yelek battaniye hırka örüyor o yüzden fazlaya kaçmafım kıyafet olarak da daha gelir hediye olarak dediler kalabalık olunca eşimin tarafı üstüne düşmedim fazla ama eksiklik var diye hissediyorum Amin sizde sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 🙏💕💕
NeeSalman Göğüs kalkanı Göğüs pedi Lansinoh göğüs ucu kremi Küvet, küvet filesi Alt açma bezi Yorganı, yastığı, nevresimi, deterjanı gibi gibi ☺️
Kardii NeeSalman yorgan yastığa daha erken dedi kayınvalidem o yüzden almadık hemen kullanılır mı ki 🙂
Kardii [bilinmeyen] bende öyle yaz bebeği olucak birde martın 14 ü ve sonrası bekleniyor yine alınacak o yüzden kışlığa fazla kaçmadım 😌
NeeSalman Kardii erken tabi canım da gezebiliyorken rahatlıkla al bence. Civilde yastığı falan 20 lira bile değildi. Uygun buldun mu kaçırma al ☺️
Pehlivanligul Tırnak makası,burun aspiratörü, tarak fırça seti ,banyo icin sünger, sabun, Kulak temizleme çubuğu, havlu, alt açma tercihen :emzik, emzik zinciri ,emzik kutusu, biberon temizleme fırçası Aklıma gelenler bunlar
Kardii Pehlivanligul havlu olarak bornoz takımının içinde var ek almadık diğerleri alınacak ama emzik kullanmazsa belki diye emzik saklama kabı almadım
Kardii Meddythemama Gecelik emzirme özellikli doğuma giderken giyiliyormuş 125 e aldım 280 tlden düşmüş Diğeri de 150 tl civarıydı kayınvalidem ödedi onun fiyatını öğrendiğimde tam fiyatını yazarım muhakkak kuzum sabahlıklı olan da normal aldım
Kardii NeeSalman baktık pahalıydı bence çıkabilirim bebeklede çıkamazsam da eninde sonunda alınır belki 😊