zeynep_0666 Bu haftasonu eşimin köyünde kuzeninin düğünü var. Yol mesafesi yaklaşık 4-5 saat. Bende 35 haftalık hamileyim. Eşimi tek göndermek istemiyorum. Siz bu haftalarınızda uzun yola çıktınız mı?
merimiri zeynep_0666 valla ben 35. Haftadayım son günlerde öyle baskı var ki bakkala bile gitmiyorum çoğu zaman eve söylüyorum kendini o kadar yorma ağrın olur cnm
Cudana zeynep_0666 yok ben kendi kuzenimin düğününe de gitmedim 29. haftaydı. O yolu çekemem hiç, idare etsinler. Eşimi de göndermek istemezdim tek kalmak istemiyorum. Takısını gönderin yeter bence
Kontes001 Ben olsam gidemem. Yorucu olmaz mı. Uzanmanız gerekir ağrınız olur düğünde. Kocanızı niye tek göndermiyorsunuz yada o da gitmesin
nazel123 Ben 12saatlik yola çıkcam 36.haftada 😂 Bence 4-5saatten falan birşey olmaz ama yine de doktorunuza danışın tabi durumunuza göre izin veririse gidersiniz mola vererek
happyprincess_06 zeynep_0666 bende haftasonu 14 saatlik yola çıkıcam yarın doktor onay verirse. Bu sıcakta nasil olacak bilemiyorum doktorunuza danışın bence son haftalarinizmis 🤦🏼♀️