Mrvecooban Kara22 bende çok seviyorum ama çok fazla duru var muhtemelen yıllar sonra sınıfında minimum 3 tane duru olur 😂
Zehraa1311 İlk kızım Ebrar Hüma ikinci çocugumun cinsiyeti henüz belli değil ama kız olursa Erva Duru yada sadace Duru düşünüyorum. Erkek olursada Ediz, Uraz , Ömer, Aybars , Barlas isimlerini beğeniyorum ama karar vermiş değiliz 😁
Duyguerbasbozkaya Kara22 Erkek olursa eşim kız olursa ben koycaktim eşim Yağız istiyor en başından beri bende yanına bisey eklemek istiyorum ama karar veremedim henüz 💕
Buketceylin Kara22 Üç yaşında kızımın adı ceylin naz ikinciye hamileyim Aylin naz düşünüyoruz sağlıkla gelsinler inşallah 💕
Biranne_64 Kara22 aslında ilk oğluma yiğit ege koymak istedim eşim tek isim olsun deyince sadece yiğit koyduk bu sefer de gönlüm oldum diye ege koyduk😅
Duyguerbasbozkaya Kara22 yagizin yanına Aden,Alp, Deniz yada Ediz düşündüm ama iki isimde karışık mi olur diyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Mrvecooban Kara22 Meyra ismini çok beğeniyorum ama annem Romanyalı Miray Meyra Merve( benim ismim) karıştırırım zor benim için diyor 😂😂