SenHepMercimekOlarakKalacaksin Gunlerdir belim agriyor. Oturmak, ayakta kalmak filan iskence oldu. Uzanasim var surekli ama calisiyorum o da mumkun olmuyor tabi. Yasayan var mi bu haftalarda normal mi ya?
Tugceaker SenHepMercimekOlarakKalacaksin oluyo 11 haftayım 10 15 dk ayakta kalayım belim çok ağrıyo sanki kesiyorlar yada yürüyüşe çıkalım tur atamadan belim diyorum merdiven bile çıkamıyorum bel ağrısına çok çabuk yoruluyorum
_-7_- SenHepMercimekOlarakKalacaksin klıma vantılator çalıştırıyorsanız bundan dolayı kesınlıkle ve ceyran yapacak şekilde cam açmayın benımde agrıyordu ve bunları bırakınca çok şükür olmadı
ykaya18 Normal olabilir, bende de inanılmaz bir bacak ağrısı vardı ama tarif edemem hiç yaşamadığım şekildeydi, sonra geçti. Tabi farklı yerlerim ağrıyarak süreç devam ediyor 🤭
SenHepMercimekOlarakKalacaksin ykaya18 yaşlı gibiyim ya belimi tutarak gezip oturuyorum. Daha simdiden boyleyse ilerki haftalarda ne olacak😂 sizin kac hafta bu arada?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Tugceaker butun gun ofiste oturuyorum oturmaktan da belim cok agriyor kalkiyorum bir iki tur atiyorum ama yok. Genel olarak hamilelikten beri belim agriyor nerdeyse. Kalcama vuruyor agrisi bazen.
ykaya18 SenHepMercimekOlarakKalacaksin 16.haftayız, bende de karın ağrısı olmaya başladı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin _-7_- evet ofiste klima var ama acik ofiste calisiyorum tek bir odada yaklasik 10-15 kisi var. Klimayi kapatamam o yuzden. Ondan mi kaynaklaniyor ondan da emin degilim. Sicak yani klimasiz da oturulmuyor ki😞
_-7_- SenHepMercimekOlarakKalacaksin kesinlıkle ondan vantılator karşısında olmama rağmen odada tavana doğru vantılatoru yonlendırıp açıyorlar ona rağmen aksamına bel ağrısı çekiyorum
ykaya18 SenHepMercimekOlarakKalacaksin yok kabız değilde afedersiniz ishal gibiyim magnezyum yapıyor diye düşünüyorum
Orkay Hamileliğimin başından itibaren kuyruk solumu ve bel ağrısı çekiyorum 15+2 yim. Günde 9,5 saat çalışıyorum . Ağrı resmen benimle yaşıyor sizi öyle iyi anlıyorum ki … d vitamini çok iyi geldi ama enazındqj artık vücuduma yayılmıyor ağrı belimde ve popomda kalıyor
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Orkay belim agriyor hatta bazen kalca kemigim agriyo gibi hissediyorum oralara vuruyo agri herhalde. İlk gebeligimde hic boyle seyler yasamadim. Yaşla mi alakali yoksa boyle olacagi mi varmis anlamadim. Bel agrisi cekmek kotuymus gercekten😢