BerenGulce Bisey sormak istiyorum 30 haftalik hamileyim tiroit ilacı kullanıyorum ilac kutusunda 5-6 gün önce filan bi tane hapin üstündeki jelatinin açıldığını gördüm, dedim bunu içmem hep atliyordum o hapı ama bu sabah yanlislikla onu içtim bisey olur mu ya toksik etki filan bebege aklıma birsuru şey geldi 😟 çok moralim bozuk suan
minnosbirkiz BerenGulce hiç korkmayın, bişey olacağını düşünmüyorum, benim ilaç kutum vardı hamilelikten önce, vitaminlerimi içine açarak koyardım, 1 haftalık hazırlardım üstünde günleri yazıyor diye, hiç bişey olmadı, en kötü etkinliğini yitirmiştir bi zararı olmaz 😁
aysemmi BerenGulce bir şey olmaz merak etmeyin nemli veya aşırı sıcak bi yerde unutmadıysanız etkinliğinde de bir azalma olmamıştır, eczacıyım hiç tedirgin olmanıza gerek yok
minnosbirkiz BerenGulce hiç bişeycik olmaz rahat ol 😁 ben bazen folik asitimi çantama direk kutusuz atıyorum, tam açma yerinden minicik delinmiş oluyor, ziyan olmasın diye içiyorum 😂
BerenGulce minnosbirkiz ya işte aynen öyle açılmış benimkide 🫠 zaten bu haplar ufak sıyrık olsun açılıyor keşke hepsi bi kabin içinde tek tek jelatinli olsa 😄
minnosbirkiz BerenGulce keşkeee 😁 sağlık olsun, hiç bişey olmuyor, hatta o bahsettiğim ilaç kutumu 1 sene o şekilde kullandım, her gözde 2-3 vitamin olurdu ve hepsini açıp yerleştirirdim, kapağı kapalı o kadar, belki vitaminlerin birbirlerine değmeleri bile sorun oluşturuyordur ama ölmedim hayattayım 😂😂
BerenGulce minnosbirkiz ay çok şükür bisey olmamış 🥰 gerçi siz diyince aklıma geldide ocean extramag kullanıyorum sürekli her hap alisimda kapağı açıp alıyorum diğer haplarda hava alıyor şuan kafam dank etti 😃 ama belki vitamin olduğu için öyledir bilemedim 😁
minnosbirkiz BerenGulce eveettt mantıken topluca hava alıyor hepsi, içinde 30 tane olsa, son içtiğiniz 30 gün hava almış oluyor 😂 Allahın izniyle bişeycik olmaz 🥳🥳