mmedinestlms senatss prodoctor erken gebelik testi bulabilirsen kesinlikle onu tavsiye ediyorum 2 gebeliğimi de onunla öğrendim yanıltma payı yok ve kuruma çizgisi de asla çıkartmıyor
senatss orkidemm_ Böyle oldu bu gğn hastaneye gittim kan almadılar ultrasonla bakıp gönderdiler ve regl söktürücü verdi kullanmayacak bir müddet daha biraz daha beklemek istiyorum o yüzden test yaptım böyle oldu
orkidemm_ senatss valla belirgindi hatta burda bir arkadaşta o günler de bu testten yapmıştı onun da pozitif çıkmıştı
Brcuburci senatss acilemi gittiniz almadılar enteresan regl gününüz geçtiyse bidaha gidin acile isterseniz yada sağlık ocağına inşallah güzel haberler alirsiniz
senatss orkidemm_ ya anlamadım inan en son 1 hafta önce acaba diye verdim negatif di o günkü negatif diye mi ki
orkidemm_ emine_moom35 kesinlikle öyle canım freely test yaptım dün bugün onlar da pozitif ama bence yalancı pozitif artık testlere olan inanmıyorum
orkidemm_ senatss bekle bence canım çünkü tek günden değerler değişiyor istersen erken gebelik testi yap