tubayesi beta normalde 2 günde iki kat artması lazim fakat benim çok yavaş yükseliyor ama doktorum ultrasonun kesen çok güzel dedi fakat beta yavaş yükseliyor böyle olan varmı tehlikesi varmı kese içinde bişeyler var diyo doktor ama yine de çok korkuyorum
Hllozclk tubayesi bence kendini strese sokma hiç ben bi kere beta verdim kendim test yaptıktan sonra ondan sonra doktor hiç beta bakmadı bende sorgulamadım. Kese düzgün demiş doktor ona odaklan bence.
busraburakefe Keseyi gördükten sonra betanın önemi yok diye biliyorum ben iki hamileliğimde de betaya hiç bakmadım direk keseyi gördüm
tubayesi myangelson doktorumda ben ultrasona bakarım kese çok güzel içinde birşeyler görüyorum dedi ben söyledim betam fazla artmamis diye ben söyleyince beta istedi aslında tekrardan sonra da arayıp istediğimiz şekilde yukselmemis dedi ama kesen çok güzel dedi ama işte yine de panik oldum ben bişey olurmu acaba diye
myangelson tubayesi doktorlar genelde kesede vs sıkıntı görürse beta istiyorlar. Ben ilk hamileliğimde sadece 2 kere kan verdim düzenli artış gördü doktor 1 kere yeterli kan verme dedi. Sonra kese görmeye gittik daha da hiç bakilmadi beta. Bu hamileliğimde de öğrendiğimde değeri baya yüksekti zaten takip etmeye bile gerek kalmadı kese görüldü aynı şekilde devam yine