Esrahrz Benim dogumum sezeryan ama 39.haftayi bekliyoruz bebegim kucuk diye.ayağa kalkerken özel bölgede ağrı gibi sanki aclms gbi degisik hissediyorum normalmi,yoksq normal dogum mu yaklasiyor
Aylaa123 Esrahrz acilmanın olduğunu siz hissedemezsiniz elle muayne edilen birşey o çok fazla baskı vardır onu öyle anlıyorsunuzdur
Aylaa123 Esrahrz acilmanın olduğunu siz hissedemezsiniz elle muayne edilen birşey o çok fazla baskı vardır onu öyle anlıyorsunuzdur
143i53 Doğum bekirtileri oluyor nisan sanci baski gibi ama sen acilmismi bilemiyosun ebeler bile altran bakip söylüyor
BilinmezBiri Esrahrz Evet doğum zamanınız yaklaştığı için baskı hissediyorsunuz. Açılma hissetmezsiniz ama onun gibi his olabilir yinede son haftalarınız dikkatli olun sancılarınız artarsa hastaneye gidin. Neden sezeryan siz mi istediniz yoksa normal doğuma engel bir durum mu var?
Esrahrz BilinmezBiri iki yıl once sezeryan dogum yaptım cnm o yuzden.normal dogum ilk gebeliktede onermediler boy ve kilomdan dolayi
BilinmezBiri Esrahrz O zaman korkmayın merak etmeyin doktor kontrolünde bi sıkıntı olmaz inşallah sağlıkla gelsin 🌸☺️
Hatice_0691 39+5 kaşıklarım kramp gibi ağrıyor karnım çok sertleşiyor açılmam daha yok yarın hastane randevum bar
Eminebil Esrahrz Yok korkma canım açılma değil o. Aynısını haftalardır yaşıyorum o yumuşamadır açılma değil, açılma sancı ile başlıyor 🫶🏼
gmz10 Eminebil 🤔benim 1 cm açılmam varmış ama sancı hissetmiyorum, doktor da bir 10 günün var dedi. O zaman açılma var diye doğum hemen olacak anlamına da gelmiyor mu😅kafam karıştı
Eminebil gmz10 Canım sancılar 5 dk da 1 e düşünce hastaneye gitmeyi tavsiye ediyor doktorlar. Ben de son ana kadar evde durmaktan yanayım 😂
Elaydaaaa gmz10 gelmiyormuş ben dün doktora gittim 4 cm açılman var dedi eve yolladı öğleden sonra tekrar gel bir bakalım dedi. Eve geldim temizlik yaptım yerleri tekrar sildim. Papatya çayı içtim sıcak duş aldım. Tekrar doktora gittim açılma hızlanmamış doktorda eve git bir hafta bekleyelim kendi sancınla olsun suni sancı vermeyelim dedi. Akşamdan beri ağrılarımda azaldı bakalım bebek ne zaman gelir ağrılarım ne zaman düzzene girer bende bekliyorum her an doğuracakmış gibi hissediyorum ama tık yok 😊